Camper huren in Letland

Wil je graag een camper huren in Letland voor een verassende roadtrip in Oost-Europa? Worldwide Campers biedt camperhuur in Letland als een van de meer dan vijftien landen in Europa. Bij een camperreis door Europa denk je wellicht niet meteen aan Letland. Maar dit land is een ideaal vakantieland voor natuurliefhebbers, die juist weg van de massa willen reizen. Combineer de levendige hoofdstad Rigo met het Koerland en Slitere National Park. Daarnaast vind je in het noordoosten het Gauja National Park, het grootste en oudste nationale park in Letland. Doordat het land dunbevolkt is buiten de hoofdstad en weinig industrie kent, is de lucht schoon en de natuur ongerept. Geïnteresseerd in een camper huren in Letland? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan op onze website.

Camper huren bij Worldwide Campers

Voor camperhuur in Letland werkt Worldwide Campers samen met Europese camperverhuurder Touring Cars. Touring Cars is van origine een Finse verhuurder, maar heeft tegenwoordig verhuurlocaties in twaalf Europese landen, waaronder Letland. Touring Cars biedt zes verschillende campertypes, van een kampeerbus tot grote en luxe campers. De camperhuurprijs is inclusief ongelimiteerde kilometers en transfers van en naar het vliegveld van Riga. Daarnaast kan je verschillende extra’s bij je camperhuur reserveren, zoals beddengoed, campingstoelen en een campingtafel. Deze opties kan je kiezen in Stap 2 van je offerteaanvraag.

Met de camper door Letland

Als je een unieke reis door Oost-Europa wilt maken, dan is een camper huren in Letland een goede keuze. Met je huurcamper mag je tevens de grens overstreken naar buurlanden als Estland en Litouwen. Dit is wel op voorwaarde dat je dit voor je reis aangeeft bij de verhuurlocaties en de huurvoorwaarden goed doorleest op reisrestricties. Je kunt er daarnaast ook voor kiezen om een one way reis te maken, waarbij je je huurcamper aan het einde van je reis bij een andere locatie inlevert. In Letland kan je je camper ophalen in Riga en inleveren in Talinn, in buurland Estland. One way camperhuur moet wel altijd eerst goedgekeurd worden door de verhuurder en hier wordt een one way toeslag voor berekend. De exacte kosten van deze one way lees je in de huurvoorwaarden van Touring Cars.

Kamperen in Letland

Letland en de andere Baltische staten bieden voldoende campings, waar je tijdens je camperreis kunt overnachten. Gelegen in prachtige, groene gebieden of aan de kust van de Oostzee, zijn de meeste campings klein en rustig. Daarnaast is het in Letland toegestaan om te wildkamperen met je camper, waardoor je midden in de serene natuur kunt slapen. Let wel op dat wildkamperen niet of beperkt is toegestaan in de nationale parken en natuurgebieden. Ook in Estland en Litouwen is wildkamperen toegestaan met enkele voorwaarden. Heb je vragen over camperhuur in Letland? Wij helpen je graag veilig op weg!

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper