Camper huren in Ierland

Ontdek de mysteries van Ierland! Wil je graag een camper huren in Ierland voor een mooie rondreis over het eiland? Reis langs de prachtige en grillige kustlijn, de glooiende groene landschappen en de kleine dorpjes met een eeuwenoude geschiedenis. Bezoek de kastelen, geniet van de uitzichten vanaf de hoogste kliffen en drink het bekende Guinness bier in een Ierse pub. Wil je het ruige en ongerepte Ierland ervaren? Rijd dan de beroemde Wild Atlantic Way, waarbij je helemaal langs de westkust van Ierland trekt. Worldwide Campers heeft drie verhuurlocaties in Ierland. Een camper huren in Ierland? Maak eenvoudig een vrijblijvende offerte op de website en kies een van de verhuurlocaties om je camperreis te starten. 

Campervakantie in Ierland

Afhankelijk van je reiswensen, budget en reisgezelschap kies je een huurcamper, die bij je past. Worldwide Campers werkt samen met drie verhuurders in Ierland. McRent en Indie Campers zijn twee van de grootste camperverhuurders in Europa en bieden veel keuze in campertypes en verhuurlocaties. Indie Campers biedt verschillende soorten kampeerbussen en McRent heeft ook grote 6-persoons campers. Verhuurder Apollo is een hele grote camperverhuurder wereldwijd met expertise in verre bestemmingen. Sinds 2018 biedt Apollo ook verhuurlocaties in Europa. McRent en Apollo bieden ongelimiteerde kilometers in de huurprijs voor de ultieme vrijheid onderweg. Wil je graag je hond meenemen op reis? Dan is Indie Campers een goede keuze!  Meer informatie over deze verhuurders, lees je op de verhuurderspagina’s.

Camper huren bij Worldwide Campers

Met de camper zal je Ierland op een bijzondere manier ervaren. Het eiland kent meer dan 100 campings waar je kunt overnachten. Wil je alvast een camping reserveren? Download dan de ASCI app voor onderweg. Worldwide Campers biedt een verhuurlocatie in Dublin, Limerick en Belfast, waar je je huurcamper kunt ophalen of inleveren. Binnenlandse one ways zijn niet mogelijk, maar bij verhuurder Apollo kan je wel een internationale one way aanvragen. Dan lever je je camper in bij een van de verhuurlocaties in het Verenigd Koninkrijk. Er zitten altijd extra one way kosten verbonden aan een (internationale) one way. Wil je helemaal zonder zorgen op reis? Koop dan je eigen risico af bij Worldwide Campers. Voor € 7,50 per dag sluit je onze NoRisk verzekering af.

Veilig en vertrouwd op camperreis

Op zoek naar een veilige manier van reizen ondanks het coronavirus? Je wil graag drukke plekken kunnen mijden, genieten van een vakantie in de buitenlucht en de flexibiliteit behouden om binnen korte tijd terug naar huis te kunnen. Dan is een camper huren in Ierland een goede optie! Alle verhuurders waar Worldwide Campers mee samen werkt, hebben COVID-19 protocollen voor de reiniging en desinfectie van alle huurcampers voor en na elke huurperiode. En eenmaal onderweg heb je al je eigen benodigde voorzieningen bij de hand, zoals een keuken, douche en toiletReis gemakkelijk naar veilige en rustige bestemmingen met jouw eigen huisje op wielen. Neem gerust contact op met ons customer service team met je vragen.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper