Camper huren in Dublin

Een camper huren in Dublin? Worldwide Campers heeft meerdere verhuurlocaties in Ierland, waaronder in hoofdstad Dublin. Deze stad biedt genoeg bezienswaardigheden voor een korte stedentrip voordat je je huurcamper ophaalt. Breng een bezoekje aan het prachtige en eeuwenoude Trinity College, de universiteit van Dublin, en proef Dublin op z'n best met een proeverij bij Jameson Whiskey of het Guinness Storehouse. Eenmaal op pad met je huurcamper zijn er tal van prachtige routes, die je op je eigen tempo kunt rijden. Wil je ongerept en ruig Ierland ervaren? Kies dan voor de beroemde Wild Atlantic Way kustroute! Geïnteresseerd in een camper huren in Dublin? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan op onze website.

Start je camperreis in Dublin

Bij de aanvraag van een offerte kan je kiezen uit verschillende campertypes. Maak een keuze aan de hand van je reisgezelschap, budget en comfortwensen. In Dublin werkt Worldwide Campers samen met McRent, Apollo en Indie Campers, allemaal grote camperverhuurders in Europa. Samen bieden deze verhuurders veel verschillende campertypes van compacte kampeerbusjes tot 6-persoons campers. De verhuurlocatie van Indie Campers in Dublin is 20 minuten van de internationale luchthaven vandaan. Je kunt kiezen voor een transfer met shuttlebus vanaf de luchthaven naar de verhuurlocatie. De verhuurlocatie van McRent ligt slechts twee kilometer van de luchthaven vandaan. Eenmaal onderweg heb je de vrijheid om je eigen route te bepalen. Wil je graag alvast een camping reserveren? Download dan de ASCI app.

Camper huren bij Worldwide Campers

Naast een camper huren in Dublin, kan je bij Worldwide Campers ook een camper huren in Belfast en Limerick. In Ierland bieden wij geen mogelijkheid van een one way camperreis, dus je brengt je huurcamper weer terug bij je beginstation. Er zijn bij verhuurder Apollo wel mogelijkheden om een internationale one way reis te maken naar het Verenigd Koninkrijk en hier je camper in te leveren. Een internationale one way is altijd op aanvraag en tegen extra one way kosten. Vraag ons customer service team naar de mogelijkheden en exacte kosten. Ook binnen Ierland heb je de vrijheid om overal naartoe te reizen. McRent en Apollo bieden beide ongelimiteerde kilometers bij je camperhuur en bij Indie Campers ontvang je 1050 kilometer inclusief. Bij Indie Campers kan je aanvullend extra kilometerpakketten bestellen.

Veilig op pad met een huurcamper

Ben je op zoek naar een veilige manier van reizen binnen Europa ondanks het coronavirus? Je wil graag drukke plekken kunnen vermijden en de flexibiliteit behouden om binnen een korte tijd terug naar huis te kunnen. Dan is een camper huren in Dublin een goede optie! De camperverhuurders waar Worldwide Campers mee samenwerkt, hebben aangescherpte protocollen voor het reinigen en desinfecteren van de huurcampers. En eenmaal onderweg heb je je eigen sanitair en keuken, die je met niemand hoeft te delen. Reis gemakkelijk naar veilige en rustige bestemmingen met jouw eigen huisje op wielen. Voor vragen over de veiligheid van camperhuur neem je gerust contact op met ons customer service team.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper