Camper huren in Los Angeles

Wil je een camper huren in Los Angeles, Californië voor een rondreis door West-Amerika? Worldwide Campers biedt Los Angeles als een van meer dan dertig steden, waar je een camper kunt huren. Vanuit Los Angeles kan je de beroemde Grand Canyon bezoeken, maar ook andere nationale parken in Californië, Nevada en Utah. Een populaire roadtrip route vanuit Los Angeles is de highway 1 richting San Francisco, waarbij je onderweg prachtige uitzichten hebt over de kustlijn. Worldwide Campers werkt met tien camperverhuurders in Los Angeles, dus je hebt een ruime keuze in huurcampers. Geïnteresseerd in een camper huren in Los Angeles? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan en vergelijk onze campers en tarieven.

Camper huren bij Worldwide Campers

In Los Angeles werkt Worldwide Campers samen met een tiental camperverhuurders, allemaal met een eigen verhuurlocatie. De meest bekende verhuurders zijn Cruise America, El Monte en Apollo, welke alledrie zowel grote als kleine campers in Los Angeles bieden en budget vriendelijk zijn. Ben je op zoek naar een wat luxere optie met jonge campers en meer extra's, dan passen verhuurders Road Bear en Star RV goed bij je wensen. Ga je met z'n tweeën op reis en ben je op zoek naar een mooie kampeerbus? Kijk dan tussen de campers van Jucy, Escape, Campervan North Americaen Travellers Autobarn. Bij verhuurder Britz heb je het voordeel dat de prijs all-inclusive is en je niets extra's hoeft bij te boeken. Als laatst kan je ook kiezen voor Best Time RV, een enthousiaste camperspecialist die tevens Jeeps met daktenten of caravans verhuurt. Kies je huurcamper afhankelijk van je reiswensen en budget. Advies nodig? Vraag het ons customer service team!

Camperreis in West-Amerika

Naast de camperverhuur in Los Angeles, biedt Worldwide Campers tevens camperverhuur in meer dan dertig andere steden in de Verenigde Staten. Bij Worldwide Campers heb je de keuze om dwars door Amerika te reizen en je camper in een andere stad weer in te leveren. Zo'n one way camperreis is mogelijk tussen veel steden, maar altijd op aanvraag. Daarnaast betaal je one way kosten afhankelijk van de afstand tussen je ophaal- en inleverlocatie en de verhuurder. Zo kan je je camper ophalen in Los Angeles en aan het einde van je reis weer terugbrengen in bijvoorbeeld San FranciscoLas Vegas of Denver. Zo heb je alle vrijheid om je eigen route en tempo te bepalen. Wil je toch een aantal campings reserveren? Kijk hier voor campings op je route.

Goed verzekerd op camperreis

Als je een camper in Amerika huurt bij Worldwide Campers, boek je hier vaak een aantal extra's bij. Zo voeg je nog kilometerpakketten toe afhankelijk van de afstand die je in totaal wil afleggen. Daarnaast kan je een kitchen set/convenience kit toevoegen waar onder andere pannen, borden en bekers bij zitten. Als laatst kan ook de personal kit handig zijn om toe te voegen. De inhoud verschilt per verhuurder, maar bevat in ieder geval beddengoed per persoon. Camperhuur is altijd inclusief de benodigde verzekeringen. Wil je helemaal zonder zorgen op reis? Sluit dan onze NoRisk verzekering af voor afkoop van je eigen risico onderweg.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper