Camper huren in San Francisco

Wil je een camper huren in San Francisco voor een reis door het westen van Amerika? Worldwide Campers biedt San Francisco als een van meer dan dertig verhuurlocaties in de Verenigde Staten. San Francisco is een mooi startpunt voor een rondreis door het westen van Amerika met een huurcamper. Bezoek beroemde nationale parken, zoals Yosemite en Joshua Tree, in Californië. En reis met je huurcamper ook naar andere staten voor nationale parken als de Grand Canyon en Death Valley. Een andere populaire route vanuit San Francisco is de kustroute Highway 1 naar Los Angeles. Onderweg kan je genieten van de meest prachtige uitzichten. Geïnteresseerd in een camper huren in San Francisco? Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan en vergelijk onze campers en tarieven in San Francisco.

Camper huren bij Worldwide Campers

Worldwide Campers werkt in San Francisco samen met een aantal Amerikaanse campermaatschappijen, die een verhuurlocatie hebben in of nabij de stad. In San Francisco kan je kiezen voor Cruise America, El Monte RV of Apollo. Dit zijn drie nationale camperverhuurders met veel verschillende locaties, aanbod van grote en kleine campers, en tevens vaak budget vriendelijk! Als je op zoek bent naar een jonge camper met wat extra luxe en comfort, dan kunt u kiezen voor Road Bear of Star RV. Ga je met z'n tweeën op reis en ben je op zoek naar een compacte camper of kampeerbus, dan past het camperaanbod van Jucy, Mighty, Travellers Autobarn of Escape goed bij je reiswensen.

Camperreis in West-Amerika

Je kunt er ook voor kiezen om een camper te huren in San Francisco en deze in te leveren in bijvoorbeeld Los AngelesSeattle of Denver. Dit heet een one way en is bij de meeste camperleveranciers mogelijk tegen betaling van drop off kosten. Worldwide Campers informeert je graag over het exacte bedrag van de one way kosten. Daarnaast is het raadzaam om een camper voor San Francisco vroegtijdig te reserveren. Zo voorkom je eventuele teleurstellingen met betrekking tot de beschikbaarheid van de gewenste camper en je komt ook direct in aanmerking voor de vroegboek kortingen en specials die de meeste camperleveranciers aanbieden.

Camper huren voor Burning Man

Het immens populaire Burning Man Festival barst elke zomer los in de woestijn van Black Rock, Nevada. En het vertrekpunt voor de festivalgangers is San Francisco. Veel bezoekers aan Burning Man huren een camper om het festival optimaal en toch comfortabel te kunnen beleven. Omdat het festival middenin de woestijn is en er weinig voorzieningen zijn, is een camper een ideaal alternatief. Slaapplek, wc en eventueel een douche heb je dan tot je beschikking. Via Worldwide Campers kun je een camper huren voor Burning Man, maar er zijn wel voorwaarden om rekening mee te houden. Een camper huren in San Francisco tijdens Burning Man? Neem contact met ons op en informeer bij ons team naar de voorwaarden per leverancier.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper