Camper huren in Seattle

Wil je een camper huren in Seattle, Washington? Worldwide Campers biedt Seattle aan als een van van meer dan dertig camperverhuurlocaties in Amerika. Hoewel de stad in het uiterste noordwesten van Amerika ligt, biedt Seattle als startpunt veel mogelijkheden voor een bijzondere route. Zo kan je vanuit Seattle naar het zuiden rijden en langs de kust van het prachtige Oregon en Californië reizen. Een tip is de kustroute Highway 1 van San Francisco naar Los Angeles, waarbij je prachtige uitzichten hebt onderweg. Het is ook mogelijk om vanuit Seattle de grens naar Canada over te steken en bijvoorbeeld Vancouver en Banff National Park te bezoeken. Of je kiest ervoor om landinwaarts te rijden voor de Rocky Mountains in Idaho, Wyoming en Montana. Geïnteresseerd in een camper huren in Seattle, Washington? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan op onze website.

Ruime keuze in huurcampers

In de Verenigde Staten biedt Worldwide Campers Seattle aan als verhuurlocatie. Je kunt kiezen uit diverse huurcampers, afhankelijk van het aantal personen waarmee je reist en de mate van luxe die je wenst. Reis je alleen met je partner en ben je avontuurlijk ingesteld? Dan zijn de compacte campers en kampeerbusjes van verhuurders Escape, Campervan North America en Jucy iets voor jouw. Ben je opzoek naar een grote camper, maar wil je ook op je budget letten? Dan passen de campers van Cruise America, El Monte RV en Apollo bij je reiswensen. Ga je met je hele gezin op reis en zoek je iets meer luxe en comfort? Camperverhuurders Roadbear en Star RV verhuren jonge camper met wat extra luxe en comfort.

One way camperreis vanaf Seattle

Naast Seattle kan je bij Worldwide Campers ook een camper huren in dertig andere Amerikaanse steden. Door het grote aanbod aan camperverhuurlocaties, heb je de mogelijkheid om een one way camperreis te maken. Dan haal je de huurcamper op in Seattle en lever je deze aan het einde van je reis in in een andere stad, zoals DenverSan Francisco of Los Angeles. One way camperhuur is altijd op aanvraag en er zijn extra kosten aan verbonden. Deze one way kosten verschillen afhankelijk van de afstand tussen de door jouw gekozen locaties en de verhuurder. Vraag ons customer service team naar de mogelijkheden en de exacte kosten.

Camper huren bij Worldwide Campers

Als je een camper in Amerika huurt bij Worldwide Campers, kan je aantal extra’s bij je camperhuur boeken. Zo voeg je de kilometerpakketten toe afhankelijk van de afstand die je in totaal wil afleggen. Daarnaast kan je een kitchen set/convenience kit en een personal kit toevoegen waar onder andere pannen, borden en bekers en het beddengoed per persoon in zit. Als je een camper huurt bij Worldwide Campers is dit altijd inclusief de benodigde verzekeringen. Wil je helemaal zonder zorgen op reis? Sluit dan onze NoRisk verzekering af voor afkoop van je eigen risico onderweg.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper