Camper huren in Tokyo

Wil je een camper huren in Tokyo? Worldwide Campers heeft een groot aanbod huurcampers in Japan. Als je een camper huurt vanuit Tokyo is het natuurlijk heel goed mogelijk om eerst deze bijzondere stad te ontdekken alvorens je de camper ophaalt. Aangezien Tokyo een van de grootste steden ter wereld is, zijn er talloze tips te geven voor een city trip Tokyo. Begin jouw bezoek in de bekendste wijk van de stad: Shibuya. Hier vind je de drukste voetgangerskruising ter wereld. Ga in een van de nabijgelegen wolkenkrabbers koffie drinken om uitgebreid mensen te kunnen kijken op dit kruispunt. De grootste vismarkt ter wereld ligt in de wijk Tsukiji. Als je heel vroeg gaat kan je de vis binnengehaald en geveild zien worden. Ga hier zeker ook verse sushi eten, maar bereid je voor op lange rijen voor de populairste plekjes. Een laatste tip is om het eiland Odaiba te bezoeken, dat met een regenboogbrug verbonden is aan het vasteland. Veel stadsbewoners trekken naar Odaiba als ze even aan de stad willen ontsnappen.

Ontdek Tokyo en omgeving per camper

Vanuit Tokyo kan je gemakkelijk Japan verkennen en met jouw huurcamper komt je op plekken waar anderen niet komen. Daarbij ervaar je de Japanse cultuur van dichtbij, vanuit jouw huis op wielen! Japan heeft duizenden campings, van zeer basic zonder faciliteiten tot luxe campings van alle gemakken voorzien. Maak een rondreis en bezoek onder andere de legendarische Mount Fuji. Of trek naar de kust voor een Japanse strandvakantie. Vergeet niet een theeceremonie bij te wonen en te relaxen in een Japans Onsen badhuis.

Kwaliteit huurcampers voor uw rondreis Tokyo

In Tokyo verhuurt Worldwide Campers van leverancier El Monte. El Monte is een van de grootste leveranciers van Amerika en is in 2017 begonnen met camperhuur in Japan. El Monte biedt een goede prijs/kwaliteitverhouding en helpt u graag op weg in Japan. Er zijn meerdere campertypes beschikbaar. Van eenvoudige ‘van conversions’ tot grote, luxe campers voor het hele gezin. Informeer naar de mogelijkheden bij ons team of maak gelijk een vrijblijvende offerte via het menu links.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper