Camper huren in Toronto

Wil je een camper huren in Toronto voor een camperreis door Canada? Worldwide Campers biedt Toronto als een van zeven verhuurlocaties in Canada. Toronto is de grootste stad van Canada en ligt aan het Ontariomeer, vlakbij de grens met de Verenigde Staten. Hierdoor is de stad een handige startlocatie voor een rondreis door Canada en de Verenigde Staten. Zo is de beroemde Niagara Falls maar anderhalf uur rijden. Met een camper van Worldwide Campers mag je de grens oversteken, al moet je dit bij sommige verhuurlocaties wel voor vertrek melden. Geïnteresseerd in een camper huren in Toronto? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan op onze website of vraag advies aan ons customer service team.

Huurcampers in Canada

Als camperhuur specialist vergelijkt Worldwide Campers de prijzen van huurcampers van verschillende verhuurbedrijven. Kies je voor een camper huren in Toronto, dan kan je kiezen uit campers van de volgende verhuurders: Canadream, Cruise Canada, Four Seasons en Fraserway. Samen bieden deze verhuurders een ruim camperaanbod, waar je uit kan kiezen. Afhankelijk van je reiswensen, budget en gezelschap kies je de huurcamper, die het beste bij je past. Of je nu met z'n tweeën op avontuur gaat of met het hele gezin, we bieden campers met wel zeven of acht slaapplaatsen.

One way camperreis in Canada

Reis door het oosten van Canada en steek de grens met de Verenigde Staten over voor een onvergetelijke reis. Naast Toronto biedt Worldwide Campers tevens verhuurlocaties in zes andere Canadese steden. Je kunt kiezen voor een one way camperreis, waarbij je de huurcamper in een andere stad terugbrengt. Dan haal je je camper op in Toronto en breng je deze terug in Montreal, Halifax of Calgary. One way camperhuur is altijd op aanvraag en je betaalt er een extra toelage voor. Een internationale one way, waarbij je de huurcamper terugbrengt in Amerika is niet mogelijk. Vraag ons customer service team naar de mogelijkheden en de exacte kosten van one way camperhuur vanaf Toronto.

Camper huren bij Worldwide Campers

Als je een camper huurt in Canada bij Worldwide Campers, dan heb je een aantal extra's waar je uit kan kiezen tijdens het aanvragen van je offerte. Zo voeg je onder andere kilometerpakketten toe, afhankelijk van de afstand die je graag wil afleggen tijdens je reis. Daarnaast kan je ook kiezen voor personal kits, convenience kits en kitchen kits. Hier zitten benodigdheden in zoals beddengoed, handdoeken, en keukengerei. Alle benodigde verzekeringen zitten inclusief in je huurtarief. Aanvullend kan je nog kiezen voor de NoRisk verzekering van Worldwide Campers. Met deze verzekering koop je je eigen risico af en ga je echt zonder zorgen op reis!

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper