Camper huren in Halifax

Wil je een camper huren in Halifax voor een rondreis langs de oostkust van Noord-Amerika? Je kunt gemakkelijk een camper huren in Halifax via Worldwide Campers. De stad is de hoofdstad van Nova Scotia en tevens de grootste stad van de provincie. Halifax heeft alle karakteristieken van een typische Atlantische kustplaats in Canada. In deze havenstad kan je genieten van lokale visgerechten, ruige kusten en mooie vuurtorens. Halifax biedt vele historische locaties in het teken van de maritieme wereld. Andere populaire activiteiten zijn een bezoek aan de Halifax Publik Gardens, de Halifax Central Library, het Citadel Nationale of loop over de Halifax Waterfront Boardwalk. De stad staat tevens bekend vanwege de vele festivals die er jaarlijks worden georganiseerd. Geïnteresseerd in camperhuur in Halifax? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan op onze website.

Ontdek het veelzijdige landschap van Canada

Vanuit Halifax rijd je met je huurcamper langs de prachtige Noord-Atlantische kust naar het zuiden tot de grens met Amerika. Maar hier hoeft je campervakantie niet te eindigen. Je mag met de huurcamper de grens met Amerika passeren om nog meer ruige kust, afgewisseld met stranden te ontdekken. Dit is toegestaan op voorwaarde dat je je huurcamper weer op een locatie in Canada inlevert. Je kunt er ook voor kiezen om met je huurcamper te toeren door Nova Scotia. Worldwide Campers geeft je graag de tip om de Cabot Trail te rijden op het naastgelegen Cape Breton Island. Ben je nog op zoek naar campgrounds in Canada? Je kunt online reserveren bij onder andere KOA.

Camper huren bij Worldwide Campers

Via Worldwide Campers kan je een camper huren in Halifax van verschillende camperleveranciers: CanadreamCruise CanadaFraserway en Four Seasons. Alle leveranciers hebben een verhuurlocatie iets buiten de stad. Als je je huurcamper wilt ophalen, is het en vereiste dat je minimaal een overnachting in een hotel heeft gehad na het landen van je internationale vlucht. Vanuit je hotel kan je in sommige gevallen een transfer bijboeken naar de verhuurlocatie om je camper op te halen. Vaak zijn er vaste tijden waarop je bij de camperleveranciers terecht kunt. Het ophalen van de huurcamper is vaak enkel in de ochtend mogelijk en het inleveren van de camper meestal enkel in de middag. Neem contact op met ons customer service team voor meer informatie en de specifieke tijden per leverancier

Camper huren in Canada

Naast een camper huren in Halifax, ka je ook een camper huren in de andere Canadese steden via Worldwide Campers, zoals Montreal, Toronto, Calgary of Vancouver. Je kunt ervoor kiezen om een rondreis te maken, waarbij je je huurcamper aan het einde van uw reis weer inlevert bij verhuurlocatie waar je gestart bent. Wil je de camper liever in een andere stad inleveren? Dat kan! Dit wordt een one way genoemd en is mogelijk Canadream en Cruise Canada. Houd er rekening mee dat hier wel kosten aan verbonden zijn, die verschillen per leverancier en locatie. Ons customer service team kan de exacte one way kosten van je reis berekenen.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper