HomeVerhuurdersCanaDream

CanaDream

Canadream

CanaDream is marktleider in de camperverhuur industrie in Canada op het gebied van innovatief design, kwaliteit en service standaard van de vloot. Alle campers van CanaDream ondergaan een ‘Pre Delivery’ inspectie, waarbij de camper op  100 verschillende punten wordt gecontroleerd voordat elke nieuwe huurovereenkomst ingaat, en vlak voor de ophaalprocedure wordt er een ‘Frontline Unit’ inspectie uitgevoerd om er zeker van te zijn dat de camper aan de CanaDream standaard voldoet.

Run of Fleet

Het Run of fleet programma biedt campers aan met 20% korting. Als u een ROF2 of een ROF4 boekt, krijgt u een camper ter plaatse aangeboden die bij uw reisgezelschap past.

  • ROF 2 (TC-A, DVC, SVC) – voor twee volwassenen
  • ROF 4 (SVC, MH-B, MH-A) – voor twee volwassenen en twee kinderen
  • ROF 6 (MH-B, MH-A, MHX) - voor vier volwassenen en twee kinderen

One Way camperhuur

De one way kosten kunnen verschillen per locatie, informeer bij onze medewerkers voor actuele kosten. Edmonton one ways zijn niet mogelijk.

Ophaalprocedure

CanaDream stelt hun klanten verplicht om vooraf in te checken 

Om de ophaalprocedure van je huurcamper zo contactloos mogelijk te laten verlopen, heeft CanaDream in 2021 een deel van hun ophaalprocedure digitaal gemaakt. In de week van je vertrekdatum krijg je een e-mail van Canadream met de volgende zaken:

  • Een link om online in te checken voor je vertrek
  • De demonstratievideo van je huurcamper wordt getoond tijdens de check in.
  • Een document met je huurvoorwaarden, die je digitaal kunt tekenen.
  • De borg wordt al verwerkt op je creditcard tijdens de checkin

 

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper