Camper huren Edmonton

Wil je een camper huren in Edmonton voor een reis door de mooiste Nationale Parken van Canada? In het westen van Canada biedt Worldwide Campers camperhuur in Edmonton, de hoofdstad van Alberta, als een van zeven Canadese steden. Deze stad wordt vooral gevormd door de North Saskatchewan River. Langs de oevers van deze grote rivier liggen twintig parken, die samen de River Valley Parks vormen. Dit is het grootste stadspark van Noord-Amerika met onder andere het Fort Edmonton Park en de Valley Zoo. In de zomer wordt de stad omgedoopt tot een echte festival stad. Op nog geen uur rijden ten oosten van Edmonton ligt het Elk Island National Park. In dit grote natuurgebied lopen bizons, elanden en herten vrij rond. Ook kan je zwemmen en kanoën in het Astotin Lake. Het park is de perfecte plek om sterren te kijken, soms is het zelfs mogelijk om hier het noorderlicht te aanschouwen. Geïnteresseerd in een camper huren in Edmonton? Vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website.

Met de camper door de Rocky Mountains

Vanuit Edmonton kan je met een huurcamper naar het westen rijden.  Door de voorruit van je camper zie je dan de machtige Rocky Mountains, een voorbode van een prachtige camperrondreis. Vergeet niet te tanken voordat je over de beroemde Icefield Parkway richting Calgary rijdt met je huurcamper. Langs deze spectaculaire weg, door Jasper en Banff National Park, vind je 200 kilometer lang geen tankstation. Wil je je huurcamper inleveren in Calgary, informeer dan bij Worldwide Campers naar de kosten van een one-way.

Camper huren in Edmonton

Voor het huren van een camper in Edmonton, werkt Worldwide Campers samen met Four Seasons en Canadream. Canadream is een bekende camperverhuurder in Canada, die bekend staat om de hoge kwaliteit van de huurcampers en haar service. Zo worden de campers voor iedere verhuur gecontroleerd op meer dan 100 punten en krijg je bij het ophalen van de huurcamper in Edmonton een uitgebreide uitleg over de camper. Four Seasons staat voor goede kwaliteit en een scherpe prijs. Ze bieden vijf campermodellen, van een compacte kampeerbus tot grote campers met zes slaapplaatsen.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper