Camper huren in Calgary

Wil je een camper huren in Calgary voor een camperreis door de Canadese nationale parken? Worldwide Campers biedt Calgary als een van zeven verhuurlocaties in Canada. En Calgary is de ideale startlocatie voor een campervakantie dwars door de Rocky Mountains. Het is de grootste stad in Alberta en ligt middenin het mooiste natuurschoon dat Canada te bieden heeft. Ruige bergketens, spiegelende meren en authentieke bergdorpjes maken je rondreis per huurcamper door deze omgeving een onvergetelijke ervaring! Geïnteresseerd in een camper huren in Calgary? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan op onze website.

Camper huren in Canada

In de provincie Alberta in Canada biedt Worldwide Campers de verhuurlocatie Calgary aan. Wil je een camper huren in Calgary, dan kan je kiezen uit de volgende camperverhuurders: Cruise Canada, Fraserway, Best Time RV, Canadream of Four Seasons. Of je nu met zijn tweetjes op rondreis gaat of met het hele gezin, bij Worldwide Campers vind je altijd een geschikte huurcamper! Cruise Canada en Four Seasons zijn vaak het meest budget vriendelijk. Fraserway en CanaDream bieden daarentegen vaak meer luxe of splinternieuwe campers. Welke wensen je ook hebt bij het huren van een camper in Canada. De experts van Worldwide Campers doen altijd een passend aanbod op maat.

One way camperhuur in Canada

Kies de mooiste routes van West-Canada, spot de wilde dieren en kampeer midden in de natuur. Naast camperhuur in Calgary biedt Worldwide Campers ook verhuurlocaties in zes andere Canadese steden. Je kunt ervoor kiezen om een one way camperreis te maken. Dan lever je je huurcamper aan het einde van je reis in bij een verhuurlocatie in een andere stad. Zo haal je je camper op in Calgary en breng je deze terug in Vancouver, Whitehorse or Toronto. One way camperhuur is altijd op aanvraag en tegen betaling van een extra vergoeding. Voor meer informatie over one way mogelijkheden en exacte kosten kan je contact opnemen met ons customer service team.

Camper huren bij Worldwide Campers

Als je een camper huurt in Canada bij Worldwide Campers, kan je een aantal extra's bij je camperhuur boeken. Zo voeg je je kilometerpakketten toe, afhankelijk van de afstand die je in totaal wilt afleggen. Daarnaast kan je beddengoed, keukengerei en handdoeken bijboeken. Dit heet vaak een kitchen kit, convenience kit of personal kit. Alle benodigde verzekeringen om de weg op te kunnen, zitten al in je camperhuur. Bij Worldwide Campers kan je aanvullend nog onze NoRisk verzekering afsluiten, zodat je je eigen risico afkoopt. Dan ga je helemaal zonder zorgen op reis!

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper