Camper huren in Vancouver

Wil je graag een camper huren in Vancouver, Canada? Worldwide Campers biedt camperverhuur locaties in zeven Canadese steden, waaronder Vancouver aan de westkust van Canada. De westkust van Canada is beroemd om zijn walvissen, orka's, zeehonden en dolfijnen, een topbestemming voor iedereen die op walvissafari wil. Je laat je camper een dagje aan de kust staan en stapt aan boord van een van de boten die je dichtbij deze zeedieren brengt. Als je landinwaarts rijdt, kan je bekende nationale parken zoals Banff en Jasper National Park bezoeken. Geinteresseerd in camper huren in Vancouver? Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan en vergelijk onze campers en tarieven.

Camper huren in Canada

Afhankelijk van je budget, reiswensen en gezelschap kan je kiezen uit een breed assortiment van campertypes. Van basic tot luxe campers en van avontuurlijke kampeerbussen tot XL gezinscampers, bij Worldwide Campers bieden we alle opties. In Vancouver kan je kiezen uit de volgende verhuurders: Cruise Canada, Canadream, Four Seasons, Fraserway en Best Time RV en Jucy. Als je een budgetvriendelijke optie zoekt, past een huurcamper van Cruise Canada, Four Seasons en Jucy het beste bij je reis. De campers van Canadream, Fraserway en Best Time RV zijn een hoger segment, wat komt door de luxe extra’s, het interieur en hoeveel seizoenen de camper verhuurd wordt. Bij deze verhuurders is het maximaal twee jaar.

Camper huren bij Worldwide Campers

Bezoek de prachtige nationale parken van Canada, rijd de mooie wegen en ga kamperen in de natuur of op een van de honderden campings. Worldwide Campers biedt verhuurlocaties in zeven verschillende Canadese steden, waaronder Vancouver. Bij de meeste camperverhuurders is het mogelijk om een one way reis te maken met je huurcamper. Als je wilt, kunt je je camper ophalen in Vancouver en inleveren in bijvoorbeeld Calgary, Whitehorse en Toronto. Er zitten altijd extra kosten verbonden aan een one way reis, die per verhuurder en bestemming verschillen. Neem contact op met ons customer service team voor de exacte kosten van de one way reis van je voorkeur of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan op onze website.

Veilig op reis met een huurcamper

Ben je op zoek naar een veilige manier van reizen dit jaar? Dan is camperhuur de ideale vorm van vakantie vieren in de natuur. Je behoudt al je vrijheid en flexibiliteit, terwijl je reist in je eigen huisje op wielen. Reis weg van de drukte en kies voor een vakantie in de natuur! Onze verhuurdershebben strikte COVID-19 protocollen voor de schoonmaak en desinfectie van alle huurcampers. En eenmaal onderweg hoef je je toilet, douche en keuken met niemand te delen. Ga kamperen, wandelen en fietsen en maak nieuwe herinneringen met je familie of vrienden, veilig vanuit je eigen camper. Neem contact op met ons customer service team voor meer informatie of vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan op onze website. Wij helpen je graag met het plannen van je volgende camperreis!

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper