Camper huren in Whitehorse

Een camper huren in Whitehorse voor een rondreis per camper door Canada? Je kunt gemakkelijk een camper huren in de hoofdstad van de Canadese provincie Yukon. De aan de ruige Yukon-rivier gelegen stad is de perfecte uitvalbasis om de ongerepte natuur van Yukon te ontdekken. De stad biedt uitzicht op de majestueuze Whitehorse Rapids. Naast dat je mooie wandelingen kan maken door dit gebergte, leent de stad zich ook goed voor een stadswandeling. Onderweg kan je stoppen bij de interessante musea. Vanuit Whitehorse kan je de Takhini Hot Springs bezoeken, deze liggen op ongeveer 25 minuten rijafstand. Deze heetwaterbronnen worden omringd door een groot natuurgebied, dat mogelijkheden biedt voor wandel- en skivakanties. Geinteresseerd in een camper huren in Whitehorse? Vraag vrijblijvend een offerte aan op onze website.

Camper huren bij Worldwide Campers

Worldwide Campers werkt samen met Canadese verhuurders CanaDream en Fraserway voor camperhuur in Whitehorse. Beide camperverhuurders zijn grote specialistische bedrijven met meerdere verhuurlocaties door heel canada en verschillende soorten huurcampers. Van compacte kampeerbussen voor twee personen tot grote, luxe campers met zes slaapplaatsen. Camperhuur in Canada is altijd exclusief kilometerpakketten. Deze kan je zelf toevoegen aan je camperhuurtarief in stap 2 van je offerteaanvraag. Naast kilometerpakketten kan je tevens extras toevoegen zoals beddengoed, campingstoelen en kinderzitjes.

Start je camperreis in Whitehorse

Vanuit Whitehorse rijd je met je huurcamper door de prachtige Yukon provincie naar het zuiden tot de grens met Amerika. Je mag met je huurcamper de grens passeren en je reis in Amerika vervolgen. Bij CanaDream betaal je wel een extra toeslag voor elke dag, die je over de grens spendeert.  Bij Fraserway is dit gratis, maar ook word je wel gevraagd om plannen om de grens over te steken aan te geven bij de verhuurlocatie. Beide verhuurders bieden tevens de mogelijkheid tot one way camperhuur. Hierbij lever je je huurcamper aan het einde van je reis in bij een andere Canadese locatie. Een one way reis moet wel altijd vooraf goedgekeurd worden door de verhuurder en hier wordt een extra toeslag voor gevraagd. Vraag ons customer service team naar de exacte one way toeslag voor de route van jouw voorkeur.

Kamperen in Canada

Canada is het paradijs voor camperaars, want het land heeft meer dan duizend campings, prachtige nationale parken en hartstikke gastvrije inwoners. Er zijn verschillende categorieën campings in Canada. Van serviced campsited met verschillende faciliteiten en full hook-up plaatsen tot unserviced campsites zonder elektriciteit of sanitair. Daarnaast kan je ook overnachten op de campgrounds in de nationale parken. Reis je in het hoogseizoen, dan adviseren wij vaak om al een paar campings te reseveren. Kijk hier voor campings in Canada.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper