Camper huren in Montreal

Wil je een camper huren in Montreal? De stad Montreal is gelegen op een eiland in de St. Lawrence River in het Franstalige, oostelijke deel van Canada. Voordat je je campervakantie begint, kan je in Montreal genieten van alles wat een moderne stad te bieden heeft. De historische stad vormt het culturele hart van Canada. De stad heeft een boeiende geschiedenis en prachtige architectonische gebouwen. Bovendien zijn er vele musea, winkels, restaurants en parken. Struin door de mooie straten en ontdek het bruisende nachtleven. Een camper huren in Montreal via Worldwide Campers is heel gemakkelijk. Via het menu van de website vraag je binnen vier stappen een offerte aan.

Onze camperverhuurders in Montreal

In Montreal werkt Worldwide Campers samen met camperverhuurders Cruise Canada en Canadream. Cruise Canada is een van de grootste camperverhuurders in Canada en valt in onze standaard categorie.  Deze verhuurder biedt vier verschillende campertypes geschikt voor twee tot zeven personen. Canadream is een premium verhuurder en biedt vijf verschillende modellen. Beide verhuurders bieden de optie om de grens met de Verenigde Staten over te steken (altijd in overleg met de verhuurder en tegen betaling van een vergoeding per nacht).

Camper huren bij Worldwide Campers

Ontdek de mooie nationale en provinciale parken van Canada, kampeer midden in de natuur en rijd de mooiste routes. Worldwide Campers heeft camperverhuurlocaties door heel Canada en je hebt de mogelijkheid om je huurcamper in te leveren in een andere stad. Dan haal je je huurcamper op in Montreal en breng je deze weer terug in Toronto, Halifax of Calgary. One way camperhuur is mogelijk bij Canadream, maar enkel op aanvraag. Daarnaast betaal je hier een extra one way toelage voor, die afhankelijk is van de afstand tussen de gekozen verhuurlocaties.

Camper huren in Canada

Als je een camper in Canada huurt bij Worldwide Campers, kan je aantal extra’s bij je camperhuur boeken. Zo voeg je nog kilometerpakketten toe afhankelijk van de afstand die je in totaal wil afleggen. Daarnaast kan je een kitchen set/convenience kit en een personal kit toevoegen waar onder andere pannen, borden en bekers en het beddengoed per persoon in zit. Als je een camper huurt bij Worldwide Campers is dit altijd inclusief de benodigde verzekeringen. Wil je helemaal zonder zorgen op reis? Sluit dan onze NoRisk verzekering af voor afkoop van je eigen risico onderweg.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper