Specials & korting

HomeAanbiedingenWintervakantie naar Amerika

Wintervakantie naar Amerika

Wintervakantie naar Amerika

El Monte biedt een winterse aanbieding voor je droomvakantie naar Amerika, dus pak deze kans en boek die langverwachte camperreis naar Amerika. Je ontvangt 15% korting op camperreizen tussen oktober 2023 en maart 2024.

Of het nu Oost Amerika of West Amerika is, deze verhuurder heeft een breed aanbod van locaties over heel Amerika, en ja je mag met deze verhuurder ook de grens over naar Canada. Dus plan je droomreis, en boek je camper bij Worldwide Campers.

Hou er rekening mee
- Dat het voor Amerika verplicht is om de eerste overnachting in een hotel te slapen. Je kan pas na aankomst de volgende ochtend je camper ophalen.
- En dat wanneer het vriest, de camper ''winterized'' zal worden meegegeven, je mag op dat moment het water in de camper niet gebruiken. Dit is om te voorkomen dat de leidingen in de camper bevriezen. 

El Monte

  • Geldigheid: boeken tot 15 Maart 2024
  • Reisperiode: Tussen nu en 25 Maart 2024
  • Ophaal/terugbreng locatie:  San Diego, Salt Lake City, New York, San Francisco, Los Angeles, Miami, Orlando, Las Vegas, Denver, Chicago & Dallas
    • Er geldt een minimale huurperiode van 7 nachten
  • Campertypes: Deze special geldt voor de volgende campers van El Monte:  Class C Small (C), Class C Medium [D], Class C Large [T], Class C Family Sleeper [FS], en Class A Family Sleeper [AF]. 
  • Korting: de korting van 15% wordt berekend over het dagtarief, niet over de extra's. Tijdens het aanvragen van een camperofferte die voldoet aan de bovenstaande voorwaarden, zal de korting niet meteen zichtbaar zijn, deze verwerken wij bij de offerte die wij u mailen.

Annuleringskosten

60 dagen of meer voor ophalen van de camper                  $100,- **
Tussen de 59 dagen en 30 dagen voor ophalen                   20% van totaal **
Tussen de 29 dagen en 15 dagen voor ophalen                    50% van totaal **
Tussen de 14 dagen en no show                                               100 % van totaal **
** Drop off wordt ook doorbelast bij annulering en kortingen worden eraf gehaald.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper