HomeBlogsTipsDirect jouw camper boeken

Direct jouw camper boeken

Direct jouw camper boeken

Om het boekingsproces nog makkelijker te maken, zijn steeds meer campers direct online te boeken. Vooral op populaire bestemmingen en in drukke periodes kan het handig zijn gelijk spijkers met koppen te slaan. De eerste verhuurder die directe beschikbaarheid mogelijk maakte is Indie Campers, en bovendien zijn wij de enige vergelijkswebsite die de campers van deze verhuurder mag aanbieden. Dubbel uniek dus.

Ondertussen zijn de campers van maarliefst 10 verhuurders direct boekbaar en worden er constant verhuurders aan dit lijstje toegevoegd. Het gaat nu om de verhuurders: ApolloBunk campers, Cheapa Campa, Cruise Amerika / Canada, Hippie Campers en Travellers Autobarn. Voor de volgende verhuurders is direct boeken alleen mogelijk voor hun camperaanbod op de bestemmingen Australië en Nieuw Zeeland: Maui and Mighty.

Hoe boek ik direct een camper?

Tijdens het reserveringsprocess van een camper is gemakkelijk te zien welke campers direct boekbaar zijn of niet. Selecteer jouw bestemming, reisperiode en reisgezelschap en klik op 'zoek een camper'. Bij elke camper staat aangegeven of deze op aanvraag, of direct beschikbaar is.

Staat een camper op beschikbaar, dan is deze direct te boeken! Vul alle persoonsgegevens in en klik op bevestig. Om de camperreservering te bevestigen, wordt gevraagd om een aanbetaling. Deze bedraagt 30% van het totale huurbedrag. Het resterende bedrag moet uiterlijk drie maanden voor vertrek door ons ontvangen zijn. Hiervoor zal een betalingslink toegestuurd worden.

Staat er bij jouw gewenste camper op aanvraag, dan moet eerst de beschikbaarheid opgevraagd worden. Is de camper beschikbaar, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen. De geselecteerde camper wordt vervolgens voor de huidige prijs in optie gezet, en deze is maximaal 7 dagen geldig. Binnen die periode hopen wij de camper te kunnen bevestigen, maar het is ook nog steeds mogelijk om ervanaf te zien.

Er is ook een mogelijkheid dat de camper niet beschibaar is op de gewenste datum. In dat geval nemen wij contact op en zullen we samen kijken naar een alternatieve camper.

Persoonlijke service

De grote kracht van Worldwide Campers zit hem in de persoonlijke service. Of je nou kiest voor een directe boeking of via een offerte. In beide gevallen kan je altijd op de ondersteuning van het ervaren sales team rekenen. Wij zijn altijd goed bereikbaar en helpen graag met het beantwoorden van vragen of het verstrekken van informatie.

Wereldwijd aanbod

Zoals de naam het al doet vermoeden, Worldwide Campers is overal te boeken. Worldwide Campers biedt in meer dan 40 landen camperverhuur aan. Doordat wij met de grootste verhuurders werken, is er altijd een locatie en camper die past bij jouw wensen en budget.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper