HomeBlogsTipsVroegboekkortingen

Vroegboekkortingen

Vroegboekkortingen

Het huren van een camper neemt vaak een flink deel van het vakantiebudget in beslag. Hoe kan je de kosten zoveel mogelijk inperken? Wij raden onze klanten aan zo vroeg mogelijk een huurcamper te reserveren. Hoe eerder je boekt, des te groter de keuze in campertypes en hoe interessanter de vroegboekkortingen zijn.

Vroegboekkorting op uw huurcamper

Door de last minutes trend, die de afgelopen tien jaar de reiswereld langzaam heeft overgenomen, denken veel mensen dat dit ook voor camperhuur geldt. Helaas geldt dit voor camperverhuur bijna nooit. De meeste camperverhuurders waar wij mee samenwerken werken, hanteren flextarieven op basis van vraag en aanbod. En in het hoogseizoen is de vraag hoog en het aanbod beperkt, wat resulteert in hoge tarieven in het zomerseizoen. Toch kan je voor een scherp tarief in het hoogseizoen je camper reserveren, want veel (grote) camperverhuurders werken met vroegboekkortingen. Als je 8 tot 12 maanden voor reisdatum je camper reserveert, profiteer je van vroegboekkorting tot 15 of 20%. 

Boek je camper nu al voor 2021

De tarieven van verschillende Amerikaanse en Canadese verhuurders zijn al bekend: Apollo USA, Best Time USA, Canadream, Cruise America, Cruise Canada, El Monte, Fraserway en Mighty USA. Indien je nu al boekt voor 2021, ontvang je vroegboekkortingen tot wel 20%. Maak een gratis en vrijblijvende offerte in het menu van de website en bekijk de kortingen. Heb je vragen over de tarieven of de vroegboekkorting? Neem dan contact op met ons customer service team.

Wanneer kan je het beste je camper reserven?

Rond de zomermaanden worden de tarieven voor Noord-Amerika (Amerika en Canada), Australië en Nieuw-Zeeland voor het daaropvolgende jaar bekend gemaakt. Voor Europa, Zuid-Amerika en Zuidelijk Afrika kan je vaak vanaf oktober boeken voor het daaropvolgende jaar. De vroegboekkortingen voor deze tarieven zijn vaak geldig tot november of december. Houd onze aanbiedingenpagina in de gaten en meld je aan voor onze nieuwsbrief om zo de laatste aanbiedingen en hoogste kortingen te ontvangen. Ben je van plan om in de zomer van 2021 te gaan reizen? Dan raden wij je aan om nog voor januari nog je huurcamper te reserveren.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper