HomeBlogsTipsVroegboekkortingen

Vroegboekkortingen

Vroegboekkortingen

Het huren van een camper neemt vaak een groot deel van het vakantiebudget in beslag. Hoe kan je de kosten zoveel mogelijk inperken? Wij raden onze klanten aan zo vroeg mogelijk een huurcamper te reserveren. Hoe eerder je boekt, des te groter de keuze in campertypes en hoe gunstiger de vroegboekkortingen zijn.

Vroegboekkorting op uw huurcamper

Door de 'last-minute' trend, die de afgelopen tien jaar de reiswereld langzaam heeft overgenomen, denken veel mensen dat dit ook voor camperhuur geldt, maar dit is niet altijd het geval. De meeste camperverhuurders waar wij mee samenwerken werken, hanteren namelijk flextarieven op basis van vraag en aanbod. In het hoogseizoen is de vraag hoog en het aanbod soms beperkt, wat resulteert in hogere tarieven in het zomerseizoen.

Toch kan je voor een scherp tarief in het hoogseizoen je camper reserveren, want veel (grote) camperverhuurders werken met vroegboekkortingen. Als je 8 tot 12 maanden voor reisdatum je camper reserveert, profiteer je van vroegboekkortingen van wel 15% tot 20%!

Wat zijn vroegboekkortingen?

WAt een vroegboekkorting precies inhoudt verschilt per verhuurder en bestemming. In de meeste gevallen betekent het een korting op jouw camperhuur. In andere gevallen ontvang je bijvoorbeeld korting op kilometer pakketten, gelden er geen achterlatingskosten of ontvang je een gratis camperuitrusting. Vroegboekkortingen zijn dus heel divers. Wanneer je vroeg boekt kun je profiteren van interessante kortingen.

Ben je op zoek naar een camper, maar zit je net buiten de 8 maanden voor vertrek? Kijk dan eens op onze aanbiedingen pagina of er een relevante acties is voor jouw vakantiebestemming. Deze kunnen varieren van gratis one-way's, wegbrengspecials of maarliefst 20% korting op de camperhuur.

De beste tijd om jouw camper te reserven

Ben je van plan om in de zomer van 2023 te gaan reizen? Dan raden wij je aan om nog voor januari je huurcamper te reserveren, aangezien er nu verschillende leuke vroegboekkortingen gelden. Je kunt zelfs als een camper boekn voor 2024. Vraag vandaag nog jouw gratis en vrijblijvende offerte aan op onze website, of boek direct met verhuurders Cruise America / Cruise Canada en Indie Campers.

Heb je vragen over de tarieven of de vroegboekkorting? Neem dan contact op met ons customer service team.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper