HomeVerhuurdersMotorhomes Italy

Camperverhuurders

Worldwide Campers heeft betrouwbare samenwerkingen met meer dan dertig camperverhuurders wereldwijd. Van grote, internationale camperverhuurders met tientallen locaties tot kleine, gepassioneerde specialisten. Wij bieden altijd een verhuurder, die goed past bij jouw reiswensen. Of je nu graag een grote, luxe camper zoekt met een hoge comfortstandaard of een compacte kampeerbus met alle essentiële benodigheden voor je reis. Klik op een van de camperverhuurders om meer te lezen voor de voordelen, verhuurlocaties en campertypes. Heb je je keuze al gemaakt? Vraag dan een offerte aan en vergelijk de huurtarieven van verschillende camperverhuurders. 

Motorhomes Italy

Camper huren bij Motorhomes Italy via Worldwide Campers

Sinds de oprichting in 2012 is Motorhomes Italy uitgegroeid tot één van de grootste verhuurders in Italië. Bij deze leverancier staan klantencontact, service en scherpe prijzen hoog aangeschreven. Met een vloot van meer dan 80 campers, die slaapplaatsen voor maximaal 7 personen aanbied, is er voor iedereen een geschikte camper te vinden. De camperverhuurder biedt ook gratis transfers aan van en naar de internationale vliegvelden toe. Het belangrijkste is dat je ten tijde van boeken ook je vluchtgegevens doorgeeft, zodat Worldwide Campers de transfer kan boeken. Deze leverancier biedt de volgende locaties aan: Alghero, Bologna, Cagliari, Florence, Milaan, Napels, Palermo, Pisa, Rome en Venetië.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper