HomeBlogsInspiratieCamperreis in Europa

Camperreis in Europa

Camperreis in Europa

Bij Worldwide Campers kan je een camper huren in meer dan twintig Europese landen. Met een camper op vakantie geeft je de vrijheid om je eigen route te bepalen en de flexibiliteit om je route last-minute te wijzigen. Of je je camper nu ophaalt in Bussum en een paar kindvriendelijke campings bij de kust kiest. Of juist kilometers wil maken om meerdere Europese landen te ontdekken. Die keuze maak je zelf! Worldwide Campers werkt samen met meer dan twintig camperverhuurders in Europa, dus je hebt ruime keuze in campermodellen. Van compacte kampeerbussen in alle prijscategorieën tot gloednieuwe campers met luxe extra’s en zes slaapplaatsen. Een campervakantie is de ideale vakantie voor 2022!

Reis door meerdere landen

Een van de voordelen van een camperreis is de mogelijkheid om meerdere landen te bezoeken in één vakantie. Zo maakt het niet uit of je je huurcamper ophaalt in Zweden of Noorwegen, als je meteen na het ophalen richting de grens kunt rijden. Ook geeft dit de optie om je huurcamper dicht bij huis op te halen, want je kunt kiezen uit vijf Nederlandse locaties. Eenmaal in de camper kan je de zon achterna reizen richting het zuiden van Europa. Het is zelfs mogelijk om je camper op te halen in Spanje of Portugal en Marokko te bezoeken. Bekijk hier in welke Europese landen je je camper kunt ophalen. Lees in de voorwaarden van je gekozen camperverhuurder welke landen of regio’s bezocht kunnen worden.

Breng je camper terug in een andere stad

Om je nog meer vrijheid te geven in je campervakantie en route, kan je bij Worldwide Campers kiezen voor een one way reis. Dit betekent dat je je camper aan het einde van je reis inlevert bij een andere verhuurlocatie in een andere stad of zelfs een ander land. Zo kan je kiezen voor een camper roadtrip, die begint in Amsterdam en eindigt in Zwitserland. Of wat dacht je van een one way reis, die start in het noorden van Noorwegen en eindigt in Oslo? De one way mogelijkheden verschillen heel erg per camperverhuurder. Heb je een route in gedachten? Neem dan contact op met ons customer service team en wij kijken graag of jouw gewenste route mogelijk is. Houd wel rekening met een extra toelage, die je betaalt voor een one way reis.

Onze tips voor je campervakantie in Europa

  • Een voordeel van je camperreis dichtbij huis beginnen, is dat je je hond mee kunt nemen! We werken samen met verschillende verhuurders, die honden toelaten in de huurcampers tegen een extra vergoeding. 
  • Veel van onze klanten willen op de bonnefooi reizen, zonder een vaste route uit te stippelen. Dat is immers het voordeel van een camperreis. Toch geeft het vaak wel rust als je een camping reserveert voor de eerste en laatste nacht van je reis.
  • Er zijn heel veel extra’s bij je camper te huren, van campingstoelen tot een barbecue en van kinderstoeltjes tot beddengoed. Weeg van tevoren goed af of je deze extra’s wilt huren, zelf meenemen of zelfs lokaal aanschaffen. Het voordeel van dichtbij huis reizen, is dat je zelf je slaapzakken of kussen kunt meenemen.
  • Een campervakantie hoeft helemaal niet zo duur te zijn! Houd bijvoorbeeld de goedkope vliegtickets naar Spanje in de gaten of reis met de trein naar Frankrijk of Engeland. Veel van onze camperverhuurders bieden ook compacte kampeerbusjes, die een erg budgetvriendelijk zijn. Daarnaast hebben we vaak aanbiedingen en kortingen voor het voor- en najaar.
Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper