Camper huren in Austin 

Wil jij een camper huren in Austin? Deze live-muziek capital in Amerika is een perfect startpunt voor jouw roadtrip langs alle attracties in Texas. Bezoek het historisch fort The Alamo, het Big Bend National Park of het Space Center in Houston. Misschien wil je richting New Orleans rijden? Genieten van de heerlijke jazz- en bluesmuziek en varen over de Mississippi rivier.

Camperverhuurders in Amerika

Een camper huren in Austin kan bij een selectie van wel 15 verschillende verhuurders. Variërend van de grote en luxe RV’s van Star RV en Road Bear, naar de zeer comfortabele, middelgrote campers van Cruise America, El Monte, Britz, Mighty of Apollo, tot aan de kleinere en avontuurlijke kampeerbusjes van Travellers Autobarn, Camperman of Escape. Een ruime keuze in aanbod zorgt ervoor dat we voor iedereen een geschikte camper kunnen vinden. Ben je met een groot gezin, dan is de C-30 een goede keuze. Maar zoek je iets compacts, dan is de C-19 voor jou ideaal!

One-way camper huren in Austin 

Naast het feit dat de hoofdstad van Texas dé entertainment stad is, zijn er nog meer redenen voor het huren van een camper in Austin. Shoppen kan goed op Sixth Street en de natuurliefhebber is op zijn plek bij Lady Bird Lake. Maar wat je echt niet mag missen is de SoCo wijk, waar je talloze restaurants, bars en cafés vindt. Dit is de plek waar de diversiteit van de stad en haar inwoners tot uiting komt. Wil je Austin gebruiken als startpunt van jouw rondreis? Rijd dan in een rondje via Houston naar Dallas. Sommige verhuurders vragen voor bepaalde one-way routes een extra toeslag. Wil je weten of jouw favoriete route mogelijk is? Laat het ons weten bij het boeken, wij zoeken het graag voor je uit.

Camperhuurofferte aanvragen

‘Keep Austin Weird’ is een slogan die je veel tegenkomt in de stad. Het benadrukt waar het in Amerika om draait, namelijk vrijheid. Iedereen kan en mag zichzelf zijn. Austin is een beetje excentriek, maar ontzettend leuk en divers. Net als heel Texas eigenlijk. Als Austin nog niet bovenaan je lijstje staat, dan wordt het tijd om dit te veranderen en deze prachtige plek en de staat Texas te ontdekken. Graag een camper huren in Austin? Vraag dan eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan.

Voordelen Worldwide Campers 

Een camper huren in Austin via Worldwide Campers biedt verschillende voordelen:

  • Gratis offerte zonder verplichting
  • Campers voor elk budget
  • Zonder zorgen op reis met onze No-Risk Garantie
  • Transparante prijzen, inclusief alle benodigde verzekeringen
Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper