Camper huren in Philadelphia

Een camper huren in Philadelphia voor een rondreis per camper door Oost-Amerika? In Amerika biedt Worldwide Campers Philadelphia in de staat Pennsylvania aan als camperverhuurlocatie. Pennsylvania is rijk aan Amerikaanse geschiedenis. Even buiten Philadelphia rijd je bijvoorbeeld met je camper naar het plaatsje Gettysburg, een belangrijke plek uit de Amerikaanse burgeroorlog. Het grootste gedeelte van het gebied rondom Philadelphia is landelijk en idyllisch en uitermate geschikt voor een camperreis. Vanuit Philadelphia kan je met je huurcamper richting het noorden een rondreis maken naar New England, een paradijs voor kampeerders. In het najaar kan je in New England genieten van de Indian Summer.

Camper huren bij Worldwide Campers

In Philadelphia kan je eerst het historische centrum verkennen, waarna je de huurcamper op kunt halen bij camperverhuurder Cruise America. Cruise America is absoluut specialist op gebied van camperverhuur in Amerika. Zij hebben de grootste vloot dus er is altijd een geschikte camper voor je reisgezelschap bij! De camperverhuur locatie van Cruise America ligt buiten Philadelphia. Als je de huurcamper hebt opgehaald, vraag dan aan de medewerkers van Cruise America naar de dichtstbijzijnde supermarkt. Hier kan je proviand en kampeerbenodigdheden inslaan voordat je aan je campervakantie vanuit Philadelphia begint.

Ontdek meer Amerikaanse staten per camper

Wil je zoveel mogelijk zien en doen tijdens je camperreis in Amerika? Dat is heel goed mogelijk! Je kunt je camper ophalen in Philadelphia en inleveren op een andere locatie. Denk aan Boston, New York, Newark of Washington D.C. voor een langere reis door het noordoosten van de Verenigde Staten. Maar je kunt ook heel Amerika doorkruisen en de camper inleveren in het westen, bijvoorbeeld in Denver, Las Vegas, Los Angeles, San Francisco of Seattle. Of langs de kust richting het zuiden rijden en je camper inleveren in Florida in Miami, Orlando of Tampa. Aan one way camperhuur zijn wel extra kosten verbonden. Deze verschillen per locatie en leverancier. Informeer bij ons team naar de kosten door contact met ons op te nemen of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper