Voor reisagenten

HomeReizen per Camper

Reizen per Camper

ReizenperCamper.nl is her camper label van Sambasso speciaal voor Nederlandse reisagenten. Als reisagent kan je een huurcamper reserveren via ReizenperCamper.nl, waarbij je dezelfde huurtarieven en transparante voorwaarden krijgt, maar daarnaast profiteert van de voordelen van Sambasso.

De website van Worldwide Campers is begin 2021 volledig vernieuwd en ook de Sambasso/ReizenperCamper.nl boekingen worden via deze website afgehandeld. Je vouchers en bevestigingen ontvang je uiteraard in de vormgeving van Sambasso.

Sambasso

Sambasso is een samenwerking van gespecialiseerde reisaanbieders en reisspecialisten. Gezamenlijk bieden wij je een uitgebreid en wereldwijd aanbod van reizen in verschillende prijscategorieën.

  • ​Veilig en vertrouwd je reis boeken
    Meer dan 500 reisspecialisten staan voor je klaar. Online, of bij een reisspecialist in de buurt. Welke manier je ook kiest, je boekt altijd veilig en vertrouwd.

  • Voor ieder budget
    Een geweldige vakantie of reiscomponent moet voor iedereen bereikbaar zijn, vinden wij. Daarom bieden wij kwaliteit binnen ieders budget.

  • Dat is Sambasso
    Sambasso staat voor kwaliteit, veiligheid en vertrouwen. Alle reisspecialisten aangesloten bij Sambasso zijn deelnemer van SGR en lid van ANVR.

Sambasso Alliantie B.V.
Rijnbaan 4, 8032 BA Zwolle

Meer contactgegevens

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper