Camper huren in Griekenland

Griekenland is een heerlijke vakantiebestemming: volop zon, strand, lekker eten en een eeuwenoude cultuur. Een camper huren in Griekenland is dankzij de goede infrastructuur en talloze routeopties goed te doen. Vertrek vanuit wereldstad Athene om het schiereiland Peloponessos te doorkruisen of neem een boot naar een van de Griekse eilanden. Er zijn er talloze die een vakantie op zich waard zijn, zoals Kreta. Op Kreta heeft Worldwide Campers een verhuurlocatie in Rethimnon. Met meer dan 300 dagen zon, een gunstig prijspeil en volop campings is Griekenland een ideale bestemming om je volgende campervakantie door te brengen.

Camperreis in Griekenland

Met een camper van Worldwide Campers kan je op eigen tempo het prachtige Griekse binnenland ontdekken. Het bekendst zijn echter de 6.000 eilanden, zoals Corfu, Rhodos en Kos. Ook minder bekende eilanden, zoals Chios, Kefalonia en Kythira zijn goed te combineren in een ‘island-hopping’ trip met de camper. De helderblauwe Middellandse Zee is nooit ver weg en er zijn heel veel mooie campings langs de kust waar je met jouw Worldwide camper terecht kunt. Sfeervolle dorpjes geven je de gelegenheid om van het Griekse leven te proeven, letterlijk en figuurlijk! Verse vis en een Griekse salade met olijven mag natuurlijk niet ontbreken.

Camperhuur bij Worldwide Campers

Worldwide Campers werkt in Griekenland samen met de camperverhuurder Camperclub Greece. Een lokale expert die garant staat voor kwaliteit, veiligheid, comfort en het laatste design. Zo kan je altijd zorgeloos genieten van jouw camper vakantie op het vaste land van Griekenland of op het eiland Kreta. Wij werken ook met Boondockers, een wat meer basic camperverhuurder. Zij zijn gespecialiseerd in het verhuren van klassiek VW kampeerbusjes. Ook een camper huren in Griekenland? Wacht niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvende camperhuur offerte aan. Een van onze experts neemt telefonisch contact met je op om de offerte door te lopen.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper