Camper huren in Oostenrijk

Wil je graag een camper huren in Oostenrijk? Worldwide Campers biedt camperhuur aan in meer dan vijftien Europese landen, waaronder in Oostenrijk. Dit land leent zich uitstekend voor een vakantie per camper. Haal je huurcamper op bij de verhuurlocatie in Wenen en reis door de prachtige bergen en meren. Elke provincie van Oostenrijk heeft zijn eigen prachtige natuurkenmerken. Rijd door Steiermark, het groene hart van Oostenrijk, of het sprookjesachtige Karinthië en natuurlijk de mooie vergezichten in Tirol. Met keuze uit honderden campings, heb je de vrijheid om zelf je route en tempo te bepalen. Geïnteresseerd in camperhuur in Oostenrijk? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan op onze website.

Op camperreis in Oostenrijk

Afhankelijk van je wensen, reisgezelschap en budget kan je kiezen uit verschillende campertypes voor je camperreis door Oostenrijk. Worldwide Campers werkt in Oostenrijk samen met camperverhuurder Indie Campers. Dit is een van de grootste camperleveranciers in Europa met een assortiment van zes verschillende campertypes. Indie Campers heeft een verhuurlocatie in Wenen. Het voordeel van een camper huren in Oostenrijk, is dat je eenvoudig andere Europese landen kunt bezoeken met je huurcamper. Zolang het reisadvies dit toelaat, kan je ook een paar dagen naar Italië of Zwitserland! Je stippelt zelf je route en je tempo uit en je behoudt de flexibiliteit om dit onderweg nog te wijzigen. Wil je wel graag een paar campings vastleggen voor je aan je rondreis begint? Download dan de ACSI app en ga onbezorgd op reis.

Camper huren bij Worldwide Campers

Reis door alle provincies van Oostenrijk, kampeer in de bergen of ga de grens over voor een bezoek aan andere Europese landen. Je levert je camper aan het einde van je reis weer in bij de verhuurlocatie in Wenen. Wil je je huurcamper liever terugbrengen bij een verhuurlocatie in een ander land? Indie Campers heeft verhuurlocaties in vijftien Europese landen en biedt de optie voor een internationale one way reis. Dit is altijd op aanvraag en tegen betaling van extra one way kosten. Indien je geïnteresseerd bent in een internationale one way, neem dan contact op met ons customer service team voor meer informatie over de mogelijkheden.

Veilig op reis met een camper

Ben je op zoek naar een veilige manier van reizen binnen Europa dit jaar? Ga dan op een ouderwets gezellige roadtrip per camper! Met een camper behoud je de vrijheid om zelf je route en tempo te bepalen. En je hebt je eigen sanitair en keuken helemaal voor jezelf in je eigen huisje op wielen. Alle camperverhuurders waar wij mee samenwerken hebben duidelijke corona protocollen met aangescherpte regels voor de schoonmaak en desinfectie van alle campers voor en na elke huurperiode. Wil je meer informatie over de veiligheid van onze huurcampers? Neem dan contact op met ons customer service team. Wij helpen je graag met het plannen van een veilige en vertrouwde vakantie per camper.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper