Camper huren in Wenen

Wil je graag een camper huren in Wenen? Worldwide Campers biedt een verhuurlocatie aan in Wenen in Oostenrijk. Als hoofdstad van Oostenrijk leent Wenen zich ideaal voor een korte stedentrip voor je je camper ophaalt vlakbij het vliegveld van Wenen. Geniet van de vrijheid van een camper en reis op je eigen tempo door de prachtige provincies van Oostenrijk, zoals Tirol, Karinthië en Salzburg. En als het reisadvies het toelaat mag je met een huurcamper gewoon de grens over om andere Europese landen te bezoeken. Geïnteresseerd in een camper huren in Wenen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan op onze website en vergelijk onze campertypes en tarieven voor de beste camperhuurdeal.

Camper huren in Wenen

Afhankelijk van je reisgezelschap en budget kan je kiezen uit verschillende campertypes. In Wenen werkt Worldwide Campers samen met Indie Campers, een van de grootste camperverhuurders in Europa. Indie Campers heeft zes verschillende campertypes, waarvan alle zes minstens een 4-persoons camper is. De verhuurlocatie in Wenen ligt op maar tien minuten afstand van de internationale luchthaven. Je kunt de shuttlebus van Indie Campers bij je camperhuur boeken, die je van de luchthaven naar de verhuurlocatie brengt. Eenmaal onderweg bepaal je je eigen route door Oostenrijk en Europa. Wil je wel alvast een camping vastleggen voor je eerste of laatste nacht? Download de ASCI app voor onderweg!

Camper huren bij Worldwide Campers

Bij Worldwide Campers kan je een camper huren in Wenen en deze weer inleveren bij een andere verhuurlocatie, wat een one way reis heet. En met een camper van verhuurder Indie Campers mag je tevens een internationale one way reis maken, waarbij je je huurcamper in een ander land inlevert. Een one way camperreis is altijd op aanvraag en er hier worden altijd extra kosten voor gerekend. Je kunt hier meer lezen over one way camperhuur. Neem contact op met ons customer service team voor meer informatie over de mogelijkheden van one ways en de exacte kosten.

Veilig op reis met een camper

Wil je dit jaar veilig op reis binnen Europa ondanks COVID-19? Als voorwaarden wil je graag drukke plekken kunnen mijden en de flexibiliteit behouden om binnen een korte tijd terug naar Nederland te keren. Een camper huren in Wenen is dan ideaal, want je gaat op pad in je eigen huisje op wielen. Alle camperverhuurders waar wij mee samen werken hebben aangescherpte reinigings- en desinfectieprotocollen voor de huurcampers. En eenmaal onderweg heb je al je eigen benodigde voorzieningen bij de hand, zoals een keuken, douche en toiletReis gemakkelijk naar veilige en rustige bestemmingen met jouw eigen huisje op wielen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper