Camper huren in Fort Lauderdale

Een camper huren in Fort Lauderdale voor een rondreis door het zonnige Florida? Maak via Worldwide Campers een vrijblijvende offerte voor een camperreis in de Amerikaanse staat Florida. In Florida, ook wel The Sunshine state genoemd, is het bijna altijd mooi weer, en dus uitermate geschikt voor een gezinsvakantie. Een campervakantie in Fort Lauderdale begint met de mooie stranden van de Atlantische kust. Restaurants, winkels en pretparken zijn allemaal te vinden in Florida. Op een half uurtje rijden vanuit Fort Lauderdale vind je Everglades National Park. Dit park is goed te bereiken met een camper en biedt voldoende parkeergelegenheid voor grote voertuigen. Beleef met een airboat de prachtige natuur van de Everglades en kom oog in oog met de beroemde alligators. Geïnteresseerd in camper huren in Fort Lauderdale? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Camper huren bij Worldwide Campers

In Fort Lauderdale kan je een huurcamper ophalen bij Cruise America of bij El Monte RV. Beide zijn grote camperverhuurders met een netwerk van verhuurlocaties door heel Amerika en beschikken over een ruime vloot van familie campers. Hierdoor heb je een ruime keuze voor een campervakantie met je gezin, partner of vrienden. Beide verhuurders bieden regelmatig specials en aanbiedingen, die je flink kunnen schelen in de prijs! Ook een camper huren in Fort Lauderdale? Neem contact op met ons customer service team voor een camperhuur offerte.

Begin je camperreis in Fort Lauderdale en ontdek Florida

Fort Lauderdale kan een perfect begin- of eindpunt zijn van je camperreis door Florida en de rest van de Verenigde Staten. Fort Lauderdale ligt aan de Atlantische kust, een kleine drie kwartier ten noorden van Miami, aan de mooie A1A weg die langs de kustlijn van Florida voert. Een heerlijke plek voor een rustige strandvakantie. Je kunt met je huurcamper op allerlei plaatsen vlakbij of zelfs op het strand kamperen. Vanuit Fort Lauderdale maak je ook gemakkelijk een rondreis langs de highlights van Florida, zoals Orlando met de vele attractieparken van Disney en Universal. Maar ook het Kennedy Space Center en Florida Keys, net als Miami, kan je gemakkelijk combineren in een of twee weken rondreis per camper. Heb je langer de tijd? Denk dan aan een reis door het Zuiden van Amerika en bezoek ook de staten Georgia, Alabama en Louisiana. Je levert de camper dan bijvoorbeeld in Atlanta.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper