Camper huren in Miami

Een camper huren in Miami voor een camperreis door de staat Florida? Worldwide Campers biedt Miami als een van vier steden in Florida, waar je een camper kunt huren. Miami is de grootste stad van Zuid-Florida en centraal gelegen voor een rondreis door deze tropische Amerikaanse staat. Zo kan je in het zuiden van Florida het Everglades National Park en de paradijselijke Keys bezoeken. Ben je met het hele gezin? Dan zijn de pretparken in Orlando, ten noorden van Miami, een goede reistip! Geïnteresseerd in camper huren in Miami? Vraag een gratis en vrijblijvende camperhuurofferte aan op onze website.

Camper huren bij Worldwide Campers

Voor camperhuur in Miami, kan je bij Worldwide Campers kiezen uit verschillende camperverhuurders: Cruise America, Escape en El Monte. Afhankelijk van je budget en reiswensen, kies je een huurcamper die bij je reis past. Cruise America en El Monte zijn grote, nationale verhuurders met verhuurlocaties over heel Amerika. Beide verhuurders hebben het hele jaar door aanbiedingen en specials en bieden vaak budget vriendelijke huurcampers. Kijk tussen onze aanbiedingen voor onze lopende kortingen. Escape biedt unieke, handgeschilderde kampeerbusjes, die absoluut bijdragen aan de sfeer van je Amerikaanse roadtrip.

One way camperreis in Amerika

Naast de verhuurlocaties in Miami, kan je in Florida tevens een camper huren in Orlando, Fort Lauderdale en Tampa. Bij Worldwide Campers kan je een one-way camperreis aanvragen, waarbij je je huurcamper op in een andere stad terugbrengt. Zo haal je je camper op in Miami en lever je deze in bij de verhuurlocatie in bijvoorbeeld Orlando, Atlanta of New Orleans. One way camperhuur is altijd op aanvraag bij de verhuurder van jouw voorkeur en je betaalt er altijd een extra toelage voor, afhankelijk van je gekozen verhuurlocaties. Neem contact op met ons customer service team voor de mogelijkheden en de exacte kosten van een one way.

Zonder zorgen op camperreis

Als je een camper in Amerika huurt bij Worldwide Campers, kan je aantal extra’s bij je camperhuur boeken. Zo voeg je nog kilometerpakketten toe afhankelijk van de afstand die je in totaal wil afleggen. Daarnaast kan je een kitchen set, convenience kit of een personal kit toevoegen waar onder andere pannen, borden en bekers en het beddengoed per persoon in zit. Als je een camper huurt bij Worldwide Campers is dit altijd inclusief de benodigde verzekeringen. Wil je helemaal zonder zorgen op reis? Sluit dan onze NoRisk verzekering af voor afkoop van je eigen risico onderweg.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper