Camper huren in New Orleans 

Een camper huren in New Orleans is voor de muziekliefhebber een droom die uitkomt. Deze regio, ook wel de ‘Deep South’ genoemd, is dé plek om meer te weten te komen over het ontstaan van de jazz- en bluesmuziek. Er zijn verschillende muzieksteden die een belangrijke rol hebben gespeeld in de muziekgeschiedenis, zoals Memphis en Nashville. In deze regio draait het om muziek, lekker eten en de imposante Mississippi rivier.    

Camperverhuurders in New Orleans

Met een camper reizen door Amerika, dat is hoe je het land van de onbegrensde mogelijkheden moet ontdekken, in alle vrijheid en zonder restricties. Worldwide Campers werkt in Noord-Amerika met meer dan 15 gerenommeerde camperverhuurders. Travellers Autobarn, Campervan of Escape bieden kampeerbusjes aan waarmee je met je partner door de nationale parken kunt rijden. Ga je met het gezin en is er een grotere camper nodig? Dan kun je terecht bij Cruise America, El Monte, Britz, Mighty of Apollo. Houdt je wel van kamperen maar mag het iets luxer zijn? Dan zijn de merken Road Bear en Star RV een goede match. Ervaar New Orleans met het go-as-you-please concept. Onze ervaren medewerkers van de klantenservice helpen je graag met een camper huren in New Orleans.

Extra opties bij camper huren in New Orleans 

In Amerika is het normaal dat er extra’s worden bijgeboekt. Deze extra’s hebben  betrekking op de kilometerpakketten en verzekeringen. Ook een convenience kit en een personal kit met handdoeken en beddengoed is fijn om geregeld te hebben. Sommige verhuurders bieden een Early Bird pakket, waar dan ook je transfers in zitten. Een andere extra optie is de one-way. Dit is de mogelijkheid om de camper op een andere locatie in te leveren. Rijd bijvoorbeeld naar Florida en lever daar de camper in.

Kamperen in Amerika   

Met een camper kun je kamperen op speciale RV-campings. Hier staan met name de grotere campers en caravans. Je hebt goede faciliteiten en vaak zijn de campings gelegen op een gunstige locatie, met name in de grote steden. Reizen op de bonnefooi is mogelijk in Amerika, maar niet aan te raden in het hoogseizoen. Tijdens het hoogseizoen en wanneer je wilt kamperen in de nationale parken, is het verstandig voor vertrek al te reserveren. Je kunt vaak zes maanden van te voren boeken. Meer informatie over kamperen vindt je op onze campings en camperplaatsen-pagina.

Voordelen Worldwide Campers 

Een camper huren in New Orleans via Worldwide Campers biedt verschillende voordelen:

  • Gratis offerte zonder verplichting
  • Campers voor elk budget
  • Zonder zorgen op reis met onze No-Risk Garantie
  • Transparante prijzen, inclusief alle benodigde verzekeringen
Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper