Camper huren in Amerika

Wil je een camper huren in Amerika? Maak je droomreis met een huurcamper van Worldwide Campers! Juist vanwege de mooie routes en natuur is Amerika een ideaal land voor een camperreis. Cruise de beroemde Route 66 van Chicago naar Los Angeles of verken het zonnige Florida met wereldstad Miami, de idyllische Florida Keys en de pretparken in Orlando. Bewonder alle natuurparken in West-Amerika, zoals de Grand Canyon en Yosemite National Park of kies voor de enorme uitzichten in de Rocky Mountains. De Verenigde Staten biedt je ontzettend veel diversiteit. Geïnteresseerd in een camper huren in Amerika? Vraag een gratis en vrijblijvende camperhuur offerte aan op onze website en vergelijk alle campers en tarieven voor de beste deal.

Hou er rekening mee dat het verplicht is om de eerste nacht in een hotel te verblijven voor je de camper ophaalt.

Camper huren bij Worldwide Campers

Afhankelijk van je reiswensen, budget en reisgezelschap kies je een huurcamper die het beste bij je past. Worldwide Campers werkt in de Verenigde Staten samen met meer dan tien camperverhuurders, waaronder grote nationale verhuurders en kleine, gepassioneerde specialisten. Door deze samenwerkingen heb je keuze uit tientalen campertypes en meer dan dertig Amerikaanse steden. Zo kan je altijd je droomroute uitstippelen.

Altijd een camper die bij je past

Of je nu op zoek bent naar een kleine camper, budget vriendelijke camper of een grote camper voor acht personen. Worldwide Campers biedt iedereen een geschikte camper. Ben je op zoek naar een kampeerbus om met z’n tweeën te roadtrippen? Kijk dan eens bij Travellers Autobarn, Campervan of Escape. Ga je met de hele familie op reis en wil je weleens met een XL-camper rijden? Dan is Cruise America, El Monte, Britz, Mighty of Apollo een goed optie. Vind je comfort en luxe belangrijk? Dan passen de huurcampers van Road Bear en Star RV zeker bij je wensen. Lees hier meer informatie per verhuurder.

One way camperreis in Amerika

Door ons grote aanbod in camperverhuurders, bieden we ook erg veel Amerikaanse steden met een verhuurlocatie. Kies uit meer dan dertig steden om je camper op te halen of in te leveren. Hierbij kan je kiezen voor een rondreis met dezelfde ophaal- en inleverlocatie. Rijd je liever een route, waarbij je in een andere stad eindigt? Dit heet een one way reis en is bij de meeste verhuurders mogelijk. Dan haal je je huurcamper bijvoorbeeld op in Chicago en lever je deze in in Los Angeles. Een one way camperreis is altijd op aanvraag en tegen betaling van extra one-way kosten. Vraag ons customer service team naar de mogelijkheden en exacte kosten.

Een camperhuurofferte aanvragen

Vraag een gratis offerte aan op onze website en vergelijk de tarieven van alle campers, die je kunt huren in de stad van jouw voorkeur. Als je de offerte hebt aangevraagd, gaat ons customer service team aan de slag! Ze vragen bij de betreffende verhuurder na of het campertype en de route van je voorkeur beschikbaar is op de geselecteerde reisdata. Daarnaast halen ze ook alle lopende aanbiedingen en kortingen van je huurprijs af voordat je een email ontvangt met een correcte, gecheckte offerte. Heb je nog vragen over de camperhuur, die niet tussen onze FAQ’s staan? Neem gerust contact op voor advies.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper