Camper huren in Houston

Wil je een camper huren in Houston voor een rondreis in Texas? Als vierde grootste stad van Amerika is Houston een moderne metropool met de charme en gastvrijheid die men overal in het zuiden van Amerika tegenkomt. Mocht je een camper huren in Houston, dan kan je downtown Houston verkennen, het museumdistrict met maar liefst negentien musea bezoeken of natuurlijk het Kennedy Spacecenter bewonderen. Vanuit Houston, kan je bijvoorbeeld met je huurcamper naar de hagelwitte stranden van de Golf van Mexico rijden, door Arkansas, Louisiana en Mississippi naar Florida. Of je camperreis voert je vanuit Houston door het eindeloze Texaanse landschap naar bijvoorbeeld Big Bend National Park of via El Paso richting New Mexico.

Roadtrip door Texas

Je kan ervoor kiezen om vanuit Houston een roadtrip door Texas te maken. Texas kent namelijk een prachtige natuurpark (big bend), maar ook grote steden, kleine spookdorpjes, mooie stranden en heerlijk eten, dus je kunt je hier goed vermaken. Zo zijn San Antonio en Austin steden die op je bucketlist moeten staan, maar ten westen van Austin ligt het Texas Hill Country. Dit is een prachtig natuurgebied met verschillende State Parks en ouderwetse, kleine dorpjes.

Camper huren bij Worldwide Campers

In Houston werkt Worldwide Campers samen met Cruise America. Cruise America biedt huurcampers aan die geschikt zijn voor gezinnen met een kind of voor twee personen, zoals bijvoorbeeld de C-19 compacte huurcamper of – voor de avontuurlijke types – de Truck camper C17. Maar ook voor een echte gezinsvakantie zijn er geschikte campers te huur, zoals de C-25 Standard motorhome of de C-30 Large motorhome. Als je voor een camper van Cruise America kiest, dan is het aan te raden om de gratis Cruise App te downloaden. Deze app geeft je alle informatie over je camper in je eigen taal, maar geeft ook op de kaart aan waar de campings en tankstations in je gebied zitten.

Andere camper verhuurlocaties in Amerika

Naast een huurcamper vanuit Houston kan je via Worldwide Campers ook een camper huren in Texas in Dallas. Wil je liever in een andere stad in Amerika je camperreis starten? Worldwide Campers werkt samen met tien verschillende camperleveranciers in Amerika. Hierdoor kan je kiezen uit meer dan dertig verhuurlocaties in Amerika, waaronder OrlandoAlbuquerqueLas Vegas of Tampa. Je kunt ook kiezen voor een one way, waarbij je bijvoorbeeld vanuit Houston richting Florida rijdt, of richting New York. Maar je kunt ook het westen doorkruisen en vanuit Texas naar New Mexico, Arizona, Nevada, Utah en Californië en de camper bijvoorbeeld weer inleveren in San Francisco of Los Angeles. Houdt wel rekening met additionele one way kosten, welke je kunt opvragen bij ons customer service team.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper