Camper huren in Albuquerque

In de staat New Mexico kan je een camper huren in Albuquerque. Worldwide Campers biedt Albuquerque als een van meer dan dertig steden met een camperverhuurlocatie in Amerika. Als je een huurcamper ophaalt in Albuquerque, ligt het Wilde Westen van Amerika aan je voeten! De stad ligt aan de rand van de Chihuahua Woestijn en is een ideale uitvalsbasis als je een camperrondreis wil maken naar Nationale Parken zoals Mesa Verde of de beroemde Grand Canyon. Daarnaast is Albuquerque beroemd vanwege het jaarlijkse International Balloon Fiesta. Wil je een camper huren in Albuquerque, New Mexico? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan op onze website.

Camper huren bij Worldwide Campers

Afhankelijk van je reisgezelschap, budget en comfortwensen, kies je een camper uit die het beste bij je past. Worldwide Campers werkt in Albuquerque samen met Cruise America, de grootste camperverhuur maatschappij in de Verenigde Staten. Cruise America heeft vier verschillende campertypes, waar je uit kan kiezen. Van een 3-persoon truck camper tot een grote camper, de C30, voor zeven personen. De huurcampers van Cruise America zijn erg budgetvriendelijk en deze verhuurder heeft het hele jaar door aanbiedingen met kortingen op de huurtarieven, kilometerpakketten of one-way kosten. Bekijk de Aanbiedingen pagina voor alle lopende kortingen.

One way camperreis

Cruise America heeft tientallen verhuurlocaties door heel Amerika en deze verhuurder biedt de mogelijkheid voor een one way camperreis. Dit betekent dat je de huurcamper ophaalt in Albuquerque en een route uitstippelt, waarbij je de camper terugbrengt in een andere stad. Reis bijvoorbeeld naar naar het westen voor een trip langs alle beroemde nationale parken en breng je huurcamper terug in Los Angeles. Of maak een mooie reis door Texas en breng de camper terug in Dallas. One way camperhuur is altijd op aanvraag en er zijn extra one way kosten aan verbonden.

Goed verzekerd op camperreis

Naast een camper huren in Albuquerque, kan je bij Worldwide Campers een camper huren in meer dan dertig steden in Amerika en zeven steden in Canada. Je camperhuur is altijd inclusief de benodigde verzekeringen. Daarnaast kan je onze No Risk verzekering afsluiten voor €7,50 per dag, zodat je je eigen risico afkoopt. Zo kan je echt zonder zorgen op reis! Heb je nog vragen of zoek je advies over camperhuur in Amerika, neem dan gerust contact met ons op.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper