Camper huren in Dallas

Wil je een camper huren in Dallas? De Texaanse stad Dallas is een prachtige plek in de Verenigde Staten om een campervakantie te beginnen. Het compacte stadscentrum van Dallas is een prima plek om voordat je je huurcamper ophaalt, een of meerdere dagen door te brengen. Dallas is de plaats waar president John F. Kennedy werd vermoord. Het Sixth Floor Museum is een bijzondere plek om deze historische gebeurtenis te herdenken, even als het JFK memorial. Een andere bekende bezienswaardigheid is de Reunion Tower. Dallas staat ook internationaal bekend om haar levendige art scene, dus bezoek hier zeker wat musea en galeries. Het Dallas Museum of Art is een absolute aanrader, net zoals het enorme Art District. Maak ook een wandeling door de bijzondere wijk rondom het Art District en aanschouw de opvallende architectuur.

Camper huren bij Worldwide Campers

Als je een camper wilt huren in Dallas, heb je de keuze uit twee camperverhuurders. Worldwide Campers werkt hier met Cruise America en El Monte RV. Beiden gerenommeerde camperverhuurders met een ruime keuze aan campers. Of je nu met z’n tweeën of met het hele gezin reist, er is altijd wel een geschikte camper voor jouw reisgezelschap bij. Informeer bij ons team naar de verschillende mogelijkheden of bekijk de campertypes op de verhuurderspagina’s.

Bezoek ook Fort Worth

Vanuit Dallas ben je zo in de historische cowboy stad Fort Worth andere trekpleisters in Texas, zoals Austin en Houston. In Fort Worth staan cowboys en cultuur centraal. Bezoek het Fort Worth Stockyards National Historic District, in dit gebied zijn alle ‘western tradities’ te zien. Zo worden er twee keer per dag Texaanse Longhorns door de straten gedreven tijdens de zogenoemde ‘cattle drives’. In de avond kan je linedancen bij Billy Bob’s Texas of breng een bezoek aan de White Elephant Saloon. In het weekend zijn er rodeo kampioenschappen in het Cowtown Coliseum.

Ontdek de rest van Amerika 

Het is ook mogelijk om je huurcamper op een andere locatie in te leveren dan waar je deze ophaalt. Hier zijn zogenaamde one way kosten aan verbonden. Door een offerte aan te vragen of te informeren bij ons team, krijg je een overzicht van de totale kosten inclusief one way verhuur. Je kunt de camper bijvoorbeeld inleveren in Atlanta, Miakmi, New York of Las Vegas, Los Angeles en San Francisco.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper