Camper huren in Tampa

Wil je een camper huren in Tampa? Tampa is een populaire bestemming in Florida voor de start van een vakantie met een huurcamper. Florida is een van de bekendste vakantiebestemmingen van Amerika, met veel zon, strand en pretparken. Ideaal voor gezinnen, maar ook voor vriendengroepen en oudere mensen, die graag van het warme weer genieten. Wil je niet alleen zon, strand en plezier, maar ook het avontuur van kamperen met een camper? Dan is camperhuur vanuit de stad Tampa een goede optie! Vraag vrijblijvend een offerte aan op onze website.

Camper huren bij Worldwide Campers

In Tampa kan je een huurcamper ophalen bij Cruise America. Deze verhuurder biedt campers die prima geschikt zijn voor een heel gezin. Denk bijvoorbeeld aan de E-27 Large Motorhome met maar liefst zeven slaapplaatsen. Vaak is het ook mogelijk om de huurcamper op een andere locatie in te leveren, zoals in Miami. Dit heet een one way camperreis en dit kan je aanvragen in je camperhuurofferte. Informeer naar de mogelijkheden bij ons customer service team.

Camper huren in Florida

In Florida kan je een ook camper huren in bijvoorbeeld Orlando of Fort Lauderdale. In Orlando kan je ook kiezen voor andere camperverhuurders, zoals El Monte RV of Road Bear. Waardoor er nog meer keuze is in verschillende campertypes. Bijvoorbeeld een ruime gezinscamper met slide-out. Wil je een langere rondreis maken door Amerika en ook andere staten naast Florida aandoen? Het is ook mogelijk je camper in te leveren op andere locaties zoals Atlanta of Houston, voor een reis door het diepe zuiden van Amerika. Of rijd langs de oostkust en lever je camper in in New York. Je kunt zelfs een reis maken helemaal tot aan San Francisco of Los Angeles. Maak een vrijblijvende offerte of neem contact met ons op en wij bespreken de mogelijkheden graag.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper