Camper huren in Minneapolis

Minneapolis in de staat Minnesota heeft een goede ligging om je camperrondreis te starten. Een camper huren in Minneapolis biedt je de kans om de Amerikaanse staat van 10.000 meren ontdekken, om vervolgens richting het westen te rijden. Als je in Minneapolis start, vragen de meeste camperverhuurders om je camper pas op te halen na een nacht bijslapen van een lange intercontinentale vlucht. Je kunt je eerste dag dus eerst de stad verkennen, een bezoek aan de enorme Mall of America brengen of een rondvaart over de Mississippi maken. Je kunt een camper huren in Minneapolis en deze op een andere verhuurlocatie, bijvoorbeeld Denver, inleveren. Als je een one way camperreis wilt maken, kan je dit aangeven bij je offerte aanvraag. Geïnteresseerd in een camper huren in Minneapolis? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan op onze website en vergelijk onze campertypes en tarieven.  

Camper huren bij Worldwide Campers

In de Verenigde Staten biedt Worldwide Campers Minneapolis in de staat Minnesota aan als verhuurlocatie. De camperverhuurder waar in Minneapolis mee wordt samengewerkt is Cruise America. Vanuit Minneapolis kan je de prachtige ongerepte natuur verkennen van dunbevolkte staten als South Dakota, Wyoming en Montana. In deze staten kan je de cowboy lifestyle ervaren, leren over de rijke geschiedenis van de Native Amerikaanse bevolking en het indrukwekkende Yellowstone National Park bezoeken.

Andere camperhuur locaties in Amerika

In het midwesten van de Verenigde Staten heeft Worldwide Campers ook een verhuurlocatie in Chicago. Verder kan je een camper huren vanuit populaire verhuurlocaties zoals San Francisco, Las Vegas en Los Angeles. Vanuit deze bestemmingen kan je een prachtige rondreis door het zuidwesten van Amerika maken. Zo kan je nationale parken als Grand Canyon, Bryce, Zion en Yosemite bezoeken. Maar andere delen van Amerika zijn ook zeer geschikt voor een camper rondreis. Zo kan je ook in het oosten van de Verenigde Staten terecht voor camperhuur. Maak een reis langs de Atlantische Oceaan en haal je camper bijvoorbeeld op in New York en lever deze weer in bij onze verhuurlocatie in Miami of Orlando.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper