Camper huren in Nashville

Wil je een camper huren in Nashville voor een rondreis door het muzikale zuiden van de Verenigde Staten? Nashville draagt de bijnaam Music City en is met alle muzikale historie een goede start van je reis. Vanuit Nederland vlieg je met een tussenstop van Amsterdam naar Nashville. Vanuit Nashville haal je je huurcamper op en kan je een hele diverse reis maken. Alle muziekgenres, de bewogen geschiedenis van de zuidelijke staten en de prachtige natuur van de Great Smoky Mountains. Maak een gratis en vrijblijvende offerte in het menu van de website en begin met het plannen van een bijzondere roadtrip.

Muzikale rondreis vanaf Nashville

De stad Nashville staat bekend als countrymuziekhoofdstad van de wereld. Beroemde bezienswaardigheden zijn het Johnny Cash museum, de Grand Ole Opry en de Country Music Hall of Fame & Museum. Op ongeveer 3,5 uur rijden ligt een andere beroemde muziekstad: Memphis. Liefhebbers van Elvis Presley kunnen hier een bezoek brengen aan Graceland. Maar ook soul en blues fanaten kunnen hier hun hart ophalen in de Sun Studio en het Stax Museum. Andere muzikale stops in de zuidelijke staten zijn Tupelo, de geboorteplaats van Elvis, Atlanta voor de hiphop en R&B en New Orleans voor de beste jazz.

Reis door de Zuidelijke Staten

Als je je camper hebtt opgehaald in Nashville, dan kan je ook de prachtige natuur van de Appalachen in trekken. Bezoek het populairste nationale park van Amerika: Great Smoky Mountains National Park op de grens van Tennessee en North Carolina. Rijd de beroemde Blue Ridge Parkway en kies een van de vele hiking trails voor een wandeling. Je kunt ook doorrijden naar de oostkust van Amerika en de charmante stadjes als Charleston en Savannah bezoeken. Wil je je reis afsluiten met prachtige witte stranden? Reis dan door naar Florida, waar je aan het einde van je reis de huurcamper bijvoorbeeld inlevert in MiamiOrlando of Fort Lauderdale.

Camper huren bij Worldwide Campers

Je kan bij Worldwide Campers een camper huren in Nashville van Cruise America. Dit is een van de grootste camperverhuurders in de Verenigde Staten, waar je keuze hebt uit een viertal verschillende campertypes. Omdat Cruise America tientallen verhuurlocaties in Amerika heeft, kan je ervoor kiezen om een one-way te rijden van Nashville naar een andere stad. Je betaalt hier wel drop off kosten voor, die verschillen per locatie. Met een one-way heb je nog meer vrijheid in je route. Waar je ook besluit naartoe te rijden, Amerika heeft veel campgrounds waar je met de huurcamper kunt overnachten. Als je in het hoogseizoen reist in het verstandig om al verschillende campgrounds voor vertrek te reserveren. Dit kan onder andere op KOA en Recreation.gov.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper