Camper huren in Phoenix

Een camper huren in Phoenix voor een rondreis door West-Amerika met een camper? Phoenix is een mooi beginpunt voor een camperreis door het zuidwesten van Amerika. Phoenix ligt in de woestijn van Arizona, waardoor je met een huurcamper het gevoel van vrijheid en het echte Amerika ervaart zodra je op weg bent. Vanuit Phoenix kan je via Sedona en Flagstaff gemakkelijk Grand Canyon National Park bereiken met een camper, een must-see voor iedereen die een campervakantie heeft geboekt! Maar ook voor een bezoek met je camper aan bijvoorbeeld New Mexico, waar veel restanten van het oude Wilde Westen zijn terug te vinden, is Phoenix een prima startpunt. Maak via Worldwide Campers een vrijblijvende offerte voor een camper rondreis door Arizona en New Mexico vanuit Phoenix!

Camper huren bij Worldwide Campers

Als je in Phoenix een camper wilt huren, kan je terecht bij bijvoorbeeld El Monte of Cruise America. Deze camperverhuurders bieden huurcampers in alle soorten en maten. Dus of je nu met z’n tweeën of het hele gezin op reis gaat, er is altijd een geschikte camper die bij je reis past. Op onze aanbiedingenpagina  kan je zien of deze camperverhuurders specials of vroegboekkortingen aanbieden.

Verken Amerika met je huurcamper

Phoenix is een perfect begin- of eindpunt van je camperreis. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om je camper niet in Phoenix, maar ergens anders in de Verenigde Staten in te leveren. Zo kan je optimaal gebruik maken van de tijd die je hebt om je vakantie in Amerika door te brengen. Er gelden one way kosten voor deze verhuuroptie. Informeer hiernaar bij ons team door contact met ons op te nemen. Je kan ook een vrijblijvende offerte opvragen en krijgt dan de kosten toegestuurd. Andere locaties waar je een camper kunt ophalen of inleveren zijn bijvoorbeeld Las Vegas, Los Angeles, San Francisco en San Diego.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper