Eenvoudig en vrijblijvend

HomeGratis offerte

Gratis offerte

Op de website van Worldwide Campers kan je eenvoudig en gratis een vrijblijvende camperhuurofferte aanvragen voor je campervakantie. Vul het land en de locatie van je voorkeur in samen met je gewenste reisdata en klik op 'zoeken'. In Stap 2 van het offerteproces zie je verschillende campers van verschillende verhuurders onder elkaar met de bijbehorende tarieven. Hier kan je campers, verhuurders en tarieven vergelijken en voorkeursopties filteren. Zo selecteer je een camper die het beste past bij je reisgezelschap, comfortwensen en budget. In Stap 3 van het offerteproces kies je extra's, zoals beddengoed, campingstoelen of een kilometerpakket. Deze extra's verschillen per verhuurder, per campertype en per land. In Stap 4 van het offerteproces vul je je persoonlijke gegevens in en in Stap 5, de laatste stap van het offerteproces, controleren je alle gegevens. Daarna kan je je offerteaanvraag voltooien. 

Wat gebeurt er met je offerteaanvraag?

Als je een camperhuurofferte hebt aangevraagd, dan controleert ons customer service team binnen 24 uur of de door jou aangevraagde camper op de betreffende locatie en reisdatum beschikbaar is. Is je camper inderdaad beschikbaar, dan worden hierna alle geldende kortingen en aanbiedingen met de huurprijs verrekend. Je ontvangt een email van ons met bevestiging van de beschikbaarheid en de juiste camperhuurprijs. Je offerteaanvraag is vijf dagen geldig. Is je camper niet beschikbaar op de door jou aangegeven locatie en reisdatum, dan zoeken we graag een passend alternatief. Ook dan ontvang je van ons een mail met de camper en huurprijs van het passende alternatief. 

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper