Camper huren Brussel

Wil je graag een camper huren in Brussel? Worldwide Campers biedt Brussel (Zaventem) als verhuurlocatie in België. Hier haal je je camper op om vervolgens aan een mooie vakantie dichtbij te beginnen. Omdat Brussel heel centraal in België ligt, kan je vanuit de hoofdstad alle kanten van België verkennen. Hou je van een actieve kampeervakantie in de Ardennen of zoek je liever de zon op bij een mooie camping aan de Belgische kust? En als je de tijd hebt, mag je met je huurcamper ook andere Europese landen bezoeken tijdens je reis. Geïnteresseerd in een camper huren in Brussel? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Onze huurcampers in Brussel

Afhankelijk van je budget, reisgezelschap en wensen, kies je een campertype dat hier het beste bij past. In Brussel werkt Worldwide Campers samen met camperverhuurder Indie Campers. Dit is een van de grootste camperverhuurders in Europa en zij bieden een ruim assortiment van kampeerbusjes en campers. De verhuurlocatie van Indie Campers ligt in Zaventem, net buiten Brussel en vlakbij de nationale luchthaven. Reis je met je eigen auto naar de verhuurlocatie, dan je deze achterlaten in het magazijn terwijl je op reis bent. Wil je alvast een paar campings reserveren voor je camperreis? Download dan de ASCI app.

Camper huren bij Worldwide Campers

Omdat Brussel de enige verhuurlocatie is in België lever je je huurcamper automatisch weer in op dezelfde plek. Mocht je graag andere Europese landen willen bezoeken en liever je camper ergens anders inleveren, dan kan dit ook. Indie Campers biedt de mogelijkheid van een internationale one way reis, waarbij je je huurcamper inlevert in een ander land. Zo start je je reis in België en eindig je je reis bijvoorbeeld in Italië of Spanje. Dit is wel enkel op aanvraag en er zijn one way kosten aan verbonden. Alle benodigde verzekeringen zijn inclusief in je huurtarief. Daarnaast kan je bij Worldwide Campers tevens je eigen risico afkopen met een No Risk verzekering. Voor €7,50 per dag ga je zonder zorgen op reis!

Veilig op vakantie met een huurcamper

Op zoek naar een veilige manier van reizen ondanks het coronavirus? Je wil graag dichtbij huis blijven, drukke plekken kunnen mijden en de flexibiliteit behouden om binnen korte tijd terug naar huis te kunnen. Dan is een camper huren in Brussel een goede optie! Alle verhuurders waar Worldwide Campers mee samen werkt, hebben COVID-19 protocollen voor de reiniging en desinfectie van alle huurcampers voor en na elke huurperiode. En eenmaal onderweg heb je al je eigen benodigde voorzieningen bij de hand, zoals een keuken, douche en toiletReis gemakkelijk naar veilige en rustige bestemmingen met jouw eigen huisje op wielen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper