Camper huren in Nice

In Frankrijk biedt Worldwide Campers onder andere Nice aan als camperverhuurlocatie. Een camper huren in Nice kan bij de camperverhuurder Avis. Vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website voor camperhuur in Nice. 

Ontdek Nice en omgeving

Nice, de charmante stad aan de Côte d'Azur, trekt bezoekers aan met haar mediterrane sfeer, prachtige boulevards en azuurblauwe zee. Het huren van een camper in Nice opent de deur naar het verkennen van deze elegante stad en de betoverende regio Provence-Alpes-Côte d'Azur. Met een gehuurde camper geniet je van de vrijheid om Nice te verlaten en de schilderachtige omgeving te verkennen. Rijd naar pittoreske plaatsen zoals Cannes, bewonder de kustlandschappen en proef de culinaire hoogstandjes van de Franse Rivièra.

Camper huren in Nice

Nice, de parel aan de Côte d'Azur, vormt het ideale vertrekpunt voor een onvergetelijke camperervaring in Frankrijk. Bij Worldwide Campers kun je moeiteloos een camper huren in Nice, waardoor je de vrijheid hebt om zelf je reisbestemming te kiezen en de flexibiliteit om drukke locaties te ontwijken. Of je nu gaat voor een knusse camper voor twee personen of een ruimere variant voor het hele gezin, de verhuurlocaties hanteren strikte schoonmaakprotocollen voor een veilige en zorgeloze vakantie.

Verhuurlocaties in Frankrijk

Worldwide Campers werkt in Frankrijk samen met Indie Campers, Avis Car-Away en McRent en heeft maar liefst 12 verhuurlocaties. Het is ook mogelijk om een rondreis door Frankrijk te combineren met een bezoek aan bijvoorbeeld Spanje of Italië. Voorwaarde is wel dat je de camper ophaalt en ook weer inlevert in hetzelfde land. (Avis Car-Away heeft wel internationale one-way opties) Kijk op de verhuurderspagina voor meer informatie over de verschillende verhuurders. Heb je nog vragen over het huren van een camper in Nice of elders in Frankrijk? Neem gerust contact op met ons customer service team.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper