Camper huren in Charlotte

Wil jij een camper huren in Charlotte, North Carolina en de zuidelijke staten van Amerika ontdekken? Dan is een camperreis de ideale manier. Wanneer je start in 'Queen City', (Charlotte dankt deze bijnaam aan de toenmalige Britse koningin Sophia Charlotte), sta je net als de NASCAR racers aan het begin van jouw droomrit. Een bezoek aan de NASCAR Hall of Fame kan je dan ook niet overslaan tijdens je bezoek. Andere must do's zijn wandelen door het bekende Freedom Park en per segway het historische centrum ontdekken. Vergeet vooral niet de heerlijke soulfood te proeven in een van de lokale restaurants!

One-way camper huren in Charlotte

Ben je van plan om een camper te huren in Charlotte, maar wil je deze op een andere locatie inleveren? Worldwide Campers werkt in Charlotte samen met de camper verhuurder Cruise America en zij bieden verschillende verhuurlocaties aan in Amerika. Haal je camper bijvoorbeeld op in Charlotte en lever deze weer in bij Atlanta, Georgia of reis door naar de Sunshine State Florida. Neem contact op met onze customer service afdeling en ontdek wat de (one-way) mogelijkheden zijn.

Camperreis vanuit Charlotte

Een camper huren in Charlotte betekent vrijheid en de mogelijkheid om te gaan en staan waar jij maar wilt. Breng eerst een paar dagen door in deze sfeervolle stad voordat je op pad gaat met jouw huurcamper. In North- en South Carolina is geschiedenis geschreven. Bezoek onderweg dan ook oude plantagehuizen en musea en leer meer over de slavernij en burgeroorlog. Wil je graag cultuur afwisselen met outdoor activiteiten? Ga dan wandelen, mountainbiken of ziplinen in Smoky Mountains, gelegen op de grens met buurstaat Tennessee.

Voordelen Worldwide Campers 

Een camper huren in Charlotte via Worldwide Campers biedt verschillende voordelen:

  • Gratis offerte zonder verplichting
  • Campers voor elk budget
  • Zonder zorgen op reis met onze No-Risk Garantie
  • Transparante prijzen, inclusief alle benodigde verzekeringen.
Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper