Camper huren in Charlotte

Wil jij een camper huren in Charlotte en de Queen City ontdekken? Een camperreis is de ideale manier om Amerika te ontdekken. Wanneer je start in Charlotte, vernoemd naar de Britse koningin Charlotte Sophie, sta je net als de NASCAR racers aan het begin van jouw droomrit. Breng daarom ook zeker een bezoek aan het NASCAR museum. Maak een wandeling door het Freedom Park en boek een segway tour door het historische centrum. Vergeet vooral niet de heerlijke soulfood te proeven!

Huurcampers in Amerika

Reizen in Amerika is met het oog op schade voor sommige reizigers best spannend. Wat als er een ongeluk gebeurd? In Amerika werken wij in totaal met 10 verhuurders. Dit zijn zowel grote, nationale verhuurders met veel locaties, maar ook de kleine, bevlogen verhuurders. Zowel wijzelf, als de verhuurders ter plaatse, ondersteunen jou in een volledig zorgeloze vakantie. Daarom ga je in Amerika volledig verzekerd op reis. Alle benodigde verzekeringen zijn inbegrepen, zoals de aansprakelijkheidsverzekering (SLI) en de Vehicle Loss Damage Waiver. Voor reizigers die niet houden van losse eindjes, bieden wij de No-Risk Garantie. Hiermee koop je het resterende eigen risico op de camper volledig af.

One-way camper huren in Charlotte

Ben je van plan om een camper te huren in Charlotte, maar deze op een andere locatie in te leveren? Routes naar Beaufort, Savannah, maar ook naar Florida zijn populair. Vraag via ons customer service team jouw one-way aan, zodat wij voor je kunnen kijken of het is toegestaan en of er extra kosten zijn. Je kunt dit ook doen op het offerteformulier via de website. Heb je nog andere vragen over een camperreis in Amerika? Ons customer service team staat voor je klaar.

Camperreis vanuit Charlotte

Een camper huren in Charlotte betekent dat je op pad kunt in de staten North- en South-Carolina. Met de burgeroorlog en het afschaffen van de slavernij, is er grote geschiedenis geschreven in deze staten. Je kunt onderweg oude plantages bezoeken om te zien hoe deze er vroeger uit zagen. Sommige plantages doen dienst als museum en anderen zijn omgebouwd tot hotels. Wil je liever wandelen, mountainbiken en genieten van de natuur? Breng dan een bezoek aan de Smoky Mountains.

Voordelen Worldwide Campers 

Een camper huren in Charlotte via Worldwide Campers biedt verschillende voordelen:

  • Gratis offerte zonder verplichting
  • Campers voor elk budget
  • Zonder zorgen op reis met onze No-Risk Garantie
  • Transparante prijzen, inclusief alle benodigde verzekeringen
Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper