HomeVerhuurdersTravellers Autobarn

Travellers Autobarn

Travellers Autobarn

Travellers Autobarn opende zijn eerste locatie in 1993 in Sydney, speciaal voor backpackers en reizigers met een klein budget. Tegenwoordig heeft deze verhuurder naast zes locaties in Australië,  ook twee locaties in Nieuw-Zeeland en drie locaties in Amerika. Door het concept 'voor en door backpackers' heeft Travellers Autobarn een stevig merk opgebouwd, waarbij de klant kan kiezen uit zes verschillende campertypes.

De voordelen

  • Ongelimiteerde kilometers
  • Minimale leeftijd van de verhuurder is 18 jaar (m.u.v. Amerika waar 21 jaar als minimale leeftijd geldt) & geen 'young driver fee'
  • One ways mogelijk
  • 10% korting op geselecteerde campings
  • 24/7 roadside assistance
  • Eigen app met partnerkortingen en roadtrip tips
  • 'Self-contained' campertypes in Nieuw-Zeeland
  • Mogelijkheid tot long term hire

Australië

In Australië heeft Travellers Autobarn locaties in Sydney, Melbourne, Brisbane, Cairns, Perth en Darwin. U heeft keuze uit 6 compacte campertypes voor max. 5 personen.

De leeftijd van de campers kan tot 17 jaar oud zijn en de interieur van de camper tot 5 jaar oud.

Nieuw-Zeeland

Het is in Nieuw Zeeland toegestaan om vrij te kamperen, als je een self-contained camper hebt. Vrij kamperen met een losse toilet is niet langer toegestaan, het moet een vast toilet zijn. Als je zonder faciliteiten wil verblijven, moet je dus een vast toilet in de camper hebben. 

De leeftijd van de campers kan tot 17 jaar oud zijn en de interieur van de camper tot 10 jaar oud.

Amerika

In Amerika heeft Travellers Autobarn locaties in Los Angeles, Las Vegas en San Francisco. U heeft keuze uit 3 compacte campertypes voor 2 personen. Een groot voordeel van Travellers Autobarn in Amerika is dat u uw camper gedurende de hele dag mag ophalen of inleveren zonder een voorgesteld tijdsslot.

De leeftijd van de campers kan tot 10 jaar oud zijn en de interieur van de camper tot 5 jaar oud.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper