Bepaal je eigen route

HomeCoronavirus: veilig op vakantie per camper

Coronavirus: veilig op vakantie per camper

De coronapandemie brengt veel onzekerheid met zich mee. Dit geldt ook voor je vakantie in de komende maanden. Het huidige overheidsadvies adviseert in kleurcodes (groen, geel, oranje en rood) of het veilig is om te reizen. Ook wij houden ons aan de reisadviesen van de overheid en raden je af om naar oranje en rode bestemmingen te reizen. Wil je wel graag op veilig op vakantie naar een bestemming met een groen of geel reisadvies? Dan is de vrijheid en veiligheid van je eigen huurcamper een goede optie! Met een huurcamper kan je op eigen houtje en eigen tempo door Nederland of een andere veilige bestemming reizen. Onze Europese camperleveranciers hebben een streng schoonmaakbeleid voor alle voertuigen, die na elke huurperiode uitvoerig worden gedesinfecteerd. Daarnaast hanteert het personeel op de verhuurlocaties 1.5 meter afstand tijdens het ophalen en inleveren van je huurcamper.

De voordelen van een huurcamper

Kies voor je eigen vakantiehuisje op wielen! Worldwide Campers vertelt je graag de voordelen van reizen met een camper:

  • Je bent flexibel in je standplaats. Vind je het te druk of is er slecht weer voorspeld? Dan reis je door naar een andere camping of provincie.
  • Je krijgt je huurcamper schoon en gedesinfecteerd mee. Eenmaal op reis kan je de camper zelf schoon houden.
  • Je hebt je een eigen keuken, WC, douche en bed, welke enkel worden gebruikt door jou en je reisgezelschap. Je bent ook niet afhankelijk van het camping sanitair.
  • Campers zijn erg kindvriendelijk en tegelijkertijd erg comfortabel. Geniet samen met je gezin van het kamperen in de buitenlucht, maar slaap ’s nachts in een goed bed.
  • Mocht het reisadvies naar omliggende Europese landen positief zijn, dan mag je ook met je huurcamper over de grens reizen.

Veilig op vakantie tijdens de coronapandemie

Bij Worldwide Campers kan je ook een huurcamper reserveren en ophalen in Nederland. Onze verhuurlocatie in Almere is van camperverhuurder McRent; de verhuurlocatie Gieten is van camperverhuurder Rico Rental; de verhuurlocatie in Hillegom is van camperverhuurder Rent Easy en de verhuurlocatie in Ter Aar is van camperverhuurder Indie Campers. Alle Nederlandse verhuurders bieden een grote keuze in campertypes tot wel 6 slaapplaatsen. Van basic tot luxe campers, er zijn campers voor elk budget en voor alle comfortwensen. Je kunt alle verhuurlocaties bereiken met het openbaar vervoer, maar je kunt ook je eigen auto bij de verhuurlocaties achterlaten. Als je je huurcamper hebt opgehaald, kan je vakantie beginnen. Op zoek naar een route door Nederland? Lees onze blog hier.

Hoe zit het met campings in Nederland?

In Nederland is het niet toegestaan om wild te kamperen, maar gelukkig kent ons land meer dan 2000 campings verdeelt over alle twaalf provincies. Je doet er verstanding aan om een aantal plaatsen te reserveren als je in het hoogseizoen reist. Kijk hier voor een overzicht van campings in Nederland. Een leuke kampeertip: het Staatsbosbeheer heeft ook tientallen kampeerterreinen in Nederland voor campers! Wil je veilig op vakantie met een huurcamper in Nederland of een andere bestemming met een positief reisadvies? Vraag gratis een offerte aan op onze website of neem contact op met onze customer service team.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper