Camper huren Italië

In ‘Bella Italia’ is het comfortabel rondreizen met een camper van Worldwide Campers. Cultuur, natuur en heerlijk eten staan in Italië garant voor een geweldige vakantie. Verken met je camper het prachtige Toscane vanuit de kleurrijke bloemen rivièra of de historische steden, of zak op je gemak helemaal af naar het zuiden, tot in de hak van ‘de laars’. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor camperhuur in Italië en vergelijk onze huurcampers en tarieven. Zo vind je altijd een camper, die past bij je reiswensen en budget. 

Rondreizen door Italië per camper

In Italië kan je met je camper werkelijk alle kanten op. Wil je een rondreis maken door de landelijke streken Toscane en Umbrië? Dan kun je bijvoorbeeld beginnen in de stad Bologna of in de stad Pisa, met zijn beroemde scheve toren. Hier haal je je huurcamper op en daarna kan de rondreis beginnen door het glooiende landschap vol cypressen, wijnvelden en eeuwenoude dorpen en stadjes. Wanneer je met je camper naar het noorden rijdt, kun je een bezoek brengen aan Venetië met zijn gondels en kanalen. Ook de stad Milaan, met de overweldigende Dom en vele beroemde modehuizen is een bezoek meer dan waard. Rijd je met je camper naar het zuiden, dan ligt ook een bezoek aan de hoofdstad Rome in het verschiet. Eventueel kun je hier je huurcamper dan weer inleveren. Wil je liever het zuiden van Italië verkennen met de camper? Kies er dan voor je camper op te halen in Napels en rijd hiervandaan langs de opgravingen van Pompeii en de vulkaan de Vesuvius. Vervolg de reis richting het zuiden en zak langs de Amalfikust af richting Sicilië. Vergeet daarbij niet om de vulkaan de Etna te bewonderen en natuurlijk te genieten van de Siciliaanse keuken in een van de vele restaurantjes die je tegenkomt.

Een camper huren in Italië

Worldwide Campers werkt in Italië samen met verhuurders Motorhomes Italy, Indie Campers en McRent. Doordat je uit drie verhuurders kunt kiezen, heb je een ruime keuze uit verhuurlocaties waar je een camper op kunt halen. Zo heeft McRent onder meer verhuurlocaties in Napels, Rome, Milaan, Venetië, Bologna en Pisa. Indie Campers biedt aanvullend ook verhuurlocaties in Catania en Olbia. Vraag een offerte aan voor camperhuur in Italië en bekijk de mogelijkheden in campertypes en locaties. 

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper