Camper huren Rome

Een camper huren in Rome voor een mooie rondreis door Italië? Worldwide Campers biedt verschillende verhuurlocaties aan in Italië, maar de hoofdstad Rome is, vanwege de gunstige ligging, uitermate geschikt als start- en/of eindpunt van je rondreis  Als je van plan bent om een camper te huren in Rome, dan kun je terecht bij de camperleveranciers Motorhomes Italy,  Indie Campers en McRent. Wil je weten welke campers zij aanbieden en diverse huurprijzen met elkaar vergelijken? Je kan bij Worldwide Campers in een paar gemakkelijke stappen een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen voor een huurcamper in Rome. 

Ontdek Rome en omgeving

De Italianen noemen Rome ook wel de Eeuwige Stad, vanwege het prachtige historische centrum. Het is dan ook niet voor niets dat het oude centrum op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Absolute must-visits in de stad zijn het Colosseum, het Pantheon, de Trevifontein en de romantische Spaanse Trappen. Uiteraard mag ook het wereldberoemde Vaticaanstad niet ontbreken wanneer je een bezoek brengt aan Rome. Rome ligt in de provincie Lazio en in de omgeving is er genoeg te beleven. Reis bijvoorbeeld met de huurcamper naar de tuinen van Tivoli. Dit bijzondere stadje is hoger gelegen, tegen groene heuvels aan en straalt een oase van rust en ontspanning uit. Lazio staat bovendien bekend om de rijke natuur, je vindt hier tal van meren, bergen en duizenden hectares aan wijngaarden. Zo is er altijd wel een geschikte plek voor je om een paar dagen met de huurcamper te verblijven.

Camper huren in Rome

La vita è bella, oftewel, het leven is mooi! Deze zin is absoluut van toepassing bij een vakantie per huurcamper door Italië. Een camper huren in Rome geeft je alle vrijheid om tijdens de vakantie zelf de keuze te maken waar je naar toe rijdt. Daarnaast ervaar je de flexibiliteit om drukke bestemmingen te vermijden en de meest geschikte campings uit te zoeken. Je kan kiezen uit een kleine huurcamper voor maximaal twee personen of een grotere variant, geschikt voor het gehele gezin. Alle verhuurlocaties waar Worldwide Campers mee samenwerkt houden zich aan een strikt schoonmaakbeleid, waarbij de huurcamper extra grondig worden gereinigd en gedesinfecteerd. Daarnaast houdt het personeel op locatie een gepaste afstand bij het ophalen en inleveren van de huurcamper. Op deze manier hoef je je nergens zorgen over te maken en ga je veilig op vakantie!

Verhuurlocaties in Italië

In Italië heeft Worldwide Campers maar liefst elf verschillende verhuurlocaties waar je de camper kunt ophalen of inleveren. Er is dan ook altijd een geschikte verhuurlocatie. Bij Motorhomes Italy heb je bovendien de mogelijkheid om de camper elders in te leveren dan waar je de camper ophaalt. Je stelt op die manier je eigen rondreis door Italië samen. Haal bijvoorbeeld de camper op in de belangrijkste stad van Noord-Italië, Milaan en lever de huurcamper weer in bij de verhuurlocatie in Rome. Wist je dat het ook mogelijk is om door Europa te reizen en de camper in een ander land weer in te leveren? Je haalt de camper op bij de verhuurlocatie in Rome en tegen betaling van een one way fee kunt je de camper inleveren in verschillende steden in Europa zoals Barcelona, Parijs of Amsterdam! Heb je nog vragen over een camper huren in Rome? Neem dan contact op met ons customer service team.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper