Camper huren in Washington D.C.

Wil je een camper huren in Washington D.C? Als de officiële hoofdstad van Amerika, kan je je hier erg goed een aantal dagen vermaken voordat je met je huurcamper op pad gaat. Alle camperverhuurders stellen de regels dat internationale huurders pas op de tweede dag na aankomst in de Verenigde Staten een huurcamper kunnen ophalen. Zo ben je wat meer uitgerust na een lange vlucht en klaar om een camper te besturen. Hierdoor heb je op de eerste dag van je vakantie tijd om in downtown Washington D.C. te verblijven. Deze dagen kan je goed gebruiken om de bezienswaardigheden in Washington D.C. te bekijken. Natuurlijk staan het Witte Huis en het Capitool boven aan het lijstje, evenals en wandeling over de Mall richting het Washington Monument. Wist je dat de meeste musea in Washington D.C. gratis toegankelijk zijn? Geïnteresseerd in een camper huren in Washington? Vraag een vrijblijvende offerte aan op onze website.

Camper huren bij Worldwide Campers

In Washington D.C. werkt Worldwide Campers samen met camperverhuurder Cruise America. Een gerenommeerd bedrijf dat diverse campertypes verhuurt. Zoals de C-30 camper, waar ruimte is voor zeker 6 personen, maar ook de compactere C-19 die uitermate geschikt is voor een stel. Cruise America heeft de grootste vloot huurcampers in heel Amerika en tientallen verhuurlocaties. Er is dus zeker een geschikte camper voor je reisgezelschap beschikbaar.

Op campervakantie in Amerika

Ben je van plan om een camper in Washington D.C. te huren voor een camperreis door New England en Boston of wil je de camper ophalen in Washington D.C. en inleveren in New York? Boek dan vooraf via Worldwide Campers een one way. One way camperverhuur in de Verenigde Staten is altijd op aanvraag en de camperverhuurder vraagt hier een extra toelage voor. De extra kosten voor een one way reis verschillen per locatie en verhuurder. Als je een offerte aanvraagt, zoeken wij de one way kosten voor je uit. Heb je vragen over one way camperhuur? Neem dan contact op met ons customer service team. Zij helpen je graag!

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper