Camper huren in Boston

Wil je een camper huren in Boston? Boston is het ideale startpunt om de beroemde Indian Summer te bekijken. De bomen kleuren hier in het najaar van groen naar geel en rood, een prachtige omgeving om met een huurcamper uw vakantie door te brengen. Boston is, naast een mooie historische stad, ook het perfecte beginpunt voor een camper rondreis in de regio New England. Deze regio biedt sfeer, rust natuur en geschiedenis. Hier kan je genieten van een prachtige kustlijn, vuurtorens, en panoramische uitzichten vanaf de bergen. Het is zelfs mogelijk om aan boord van een catamaran of boot te stappen en walvissen te spotten.

Een camperreis New England vanuit Boston

Boston is één van de oudste steden van de Verenigde Staten en is de bakermat van de Amerikaanse Revolutie. De stad staat garant voor prachtige architectuur, fraaie parken, goede winkelmogelijkheden en een uitgebreid aanbod aan restaurants. Kunst en cultuur zijn alom vertegenwoordigd in deze universiteitsstad. Een aanrader is de Freedom Trail. Deze 4 kilometer lange wandelroute begint in het Boston Common park en loopt dwars door de stad langs 16 verschillende bezienswaardigheden.

Camper huren in Boston

Via Worldwide Campers kan je in Boston een camperhuren bij bijvoorbeeld Cruise America of El Monte. Deze camperverhuurders bieden een ruime keuze aan huurcampers. Van een “kleine” camper van 8 meter lang, tot een camper waar je met 6 personen comfortabel in kunt reizen. De verhuurlocaties in Boston zijn buiten de stad, in de buurt van de luchthaven gevestigd. Voor het ophalen van jouw huurcamper dien je minimaal 1 nacht in een hotel te verblijven. Bij camperverhuurder Cruise America kan je zowel in Boston North als in Boston South een camper huren.

One way camperverhuur vanuit Boston

Wil je Boston als start- of eindpunt van je reis aanhouden, maar de camper liever ergens anders inleveren? Dat kan! Je kan ook een zogenaamde one-way verhuur aanvragen. Houd er rekening mee dat hier wel kosten aan verbonden zijn. Je kan vanuit Boston naar bijvoorbeeld de volgende locaties rijden: New YorkAtlantaMiamiChicago of Denver

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper