Camper huren in Anchorage

Een camper huren in Anchorage, Alaska? Een camperreis door Alaska is de droom van iedere natuurliefhebber. En met een huurcamper ervaar je de natuur van deze grootste en meest ongerepte staat van Amerika van dichtbij. Al is Anchorage niet de hoofdstad van Alaska, het is wel de grootste stad met de meeste voorzieningen. Vanuit Anchorage reis je naar het Denali National Park en het Wrangell St. Elias National Park, wat het grootste park is in de Verenigde Staten. Wil je graag een camper huren in Anchorage? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan op onze website.

Camper huren bij Worldwide Campers

In Anchorage werkt Worldwide Campers samen met Cruise America, de grootste camperverhuurders van Amerika. De camperverhuurlocatie ligt vlak bij de hoofdweg, waardoor je snel op weg kunt met je huurcamper om je avontuur door Alaska te beginnen. Reizen op alle openbare en/of genummerde wegen is met een camper in Alaska toegestaan. Reizen met een huurcamper op niet-openbare wegen, onverharde wegen en boswegen, die de camper schade kunnen aanbrengen, is niet toegestaan. Vanwege de extreme weersomstandigheden is het belangrijk dat je je camperreis goed plant. Daarnaast zal de camperverhuurder je extra informeren over de mogelijke routes, die je kunt volgen tijdens je camperrondreis.

One way camperreis

In Alaska verhuren we enkel campers vanuit Anchorage. Aan het einde van je camperreis lever je de huurcamper dus weer in bij de verhuurlocatie in Anchorage. Een one way camperreis is wel mogelijk bij verhuurder Cruise America, al kan dit enkel in combinatie met een Amerikaanse locatie. Voor een one way reis, rijdt u dus door Canada naar de Verenigde Staten. Hier kan je je camper bijvoorbeeld inleveren in Seattle. Een one way camperreis is altijd enkel op aanvraag en tegen extra one way kosten vanaf $250. Neem contact op met ons customer service team voor meer informatie en exacte kosten.

Zonder zorgen op camperreis

Naast camperhuur in Anchorage, Alaska, biedt Worldwide Campers verhuurlocaties in meer dan dertig Amerikaanse steden en zeven Canadese steden. Je camperhuur is altijd inclusief de benodigde verzekeringen. Daarnaast kan je onze No Risk verzekering afsluiten voor €7,50 per dag, zodat je je eigen risico afkoopt. Zo kan je echt zonder zorgen op reis! Heb je nog vragen of zoek je advies over camperhuur in Amerika, neem dan gerust contact met ons op.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper