Camper huren in Bozeman

Wil je een rondreis maken door de Rocky Mountains van Amerika? Start je avontuur dan in Bozeman, Montana. Een camper huren in Bozeman via Worldwide Campers is eenvoudig en snel geregeld. In vier stappen maak je op onze website een camperhuur offerte voor Bozeman. Heb je voldoende kilometers voor je rondreis en zitten alle verzekeringen inclusief in het tarief? Onze medewerkers beantwoorden graag al je vragen en adviseren je over alle benodigde informatie. In Bozeman werkt Worldwide Campers samen met de camperverhuurder Campervan North America en biedt compacte kampeerauto’s aan. Deze kleine campers rijden gemakkelijk en zuinig door het adembenemende landschap van de Rockies.

Camperreis door de Rocky Mountains

Bozeman ligt in de staat Montana op nog geen twee uur rijden van Amerika’s eerste nationale park Yellowstone. Een camper huren in Bozeman zorgt ervoor dat je alle bezienswaardigheden kunt bezoeken. In Bozeman is een bezoek aan het Museum of the Rockies absoluut een aanrader. Tijdens de rit van Bozeman naar Yellowstone National Park rijd je door het prachtige landschap van de wintersportplaats Big Sky. Voordat je Yellowstone National Park met een camper betreedt, is een bezoek aan West-Yellowstone echt een must. West-Yellowstone is een typisch cowboy stadje en in de winkeltjes kan je echte cowboylaarzen en hoeden kopen. In de IMAX-bioscoop krijg je een indruk over hoe spectaculair Yellowstone is.

Yellowstone National Park per camper

Yellowstone ligt voornamelijk in de staat Wyoming en bestaat sinds 1872. Het is het oudste nationale park van Amerika. Yellowstone heeft een vulkanisch landschap en dat zie je terug aan de highlights van het park. Old Faithful, Grand Prismatic Spring, Upper Geyser Basin en Mammoth Hot Springs zijn de belangrijkste toeristische attracties van Yellowstone. Het is aan te raden om mimaal twee nachten te verblijven in het park vanwege de enorme oppervlakte en de vele hotspots. Spot met een park ranger beren en wolven en geniet van de prachtige natuur. In Yellowstone vind je diverse campings waar je met je huurcamper kunt overnachten. Kijk voor meer informatie over kamperen in Yellowstone op de volgende website.

One-way mogelijkheden

Wil je een rondreis maken door het westen van Amerika en wens je de camper in te leveren op een andere locatie? Worldwide Campers biedt verschillende one-way mogelijkheden. Dit betekent dat je de camper kunt ophalen in bijvoorbeeld Bozeman, Montana en je camper kunt inleveren op een andere plek, zoals Las Vegas  in de Amerikaanse staat Nevada. Op deze manier kunt u uw eigen camperrondreis samenstellen. Naast een camper huren in Bozeman, kan je in de Verenigde Staten ook kiezen om je camper te huren in bijvoorbeeld Los AngelesDenverSeattle, of Portland. Worldwide Campers biedt een ruim aanbod van verhuurlocaties aan en de keuze is aan jou. Heb je vragen? Neem contact op met de customer service.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper