Camper huren in Portland

Een camper huren in Portland voor een rondreis door West-Amerika per camper? Vraag een gratis offerte aan via Worldwide Campers. Je kunt vanuit Amsterdam rechtstreeks naar Portland, in het noordwesten van Amerika, vliegen. Dat maakt Portland een ideale plaats om een camperrondreis te beginnen. Vanuit Portland rijd je bijvoorbeeld met je huurcamper naar Glacier National Park of Yellowstone National Park rijden, waar je kunt genieten van de prachtige natuur van de Rocky Mountains. Aan het einde van uw reis lever je je camper dan in bij de verhuurlocatie in Denver of Salt Lake City. Maar ook een campervakantie richting het zuiden, door de wijngebieden in Oregon en Californië is een onvergetelijke reis. Je kan je camper eventueel inleveren in Seattle of San Francisco.

Camper huren bij Worldwide Campers

Een camper huren in Portland kan via verhuurder Cruise America, de grootste camperverhuurder in de USA. Het is volgens de voorwaarden van Cruise America verplicht na aankomst in Amerika eerst te overnachten in een hotel. Zo heb je de tijd om ook nog wat van de stad Portland te zien voordat je met je camper op pad gaat en dat is bepaald geen straf! Portland is een bruisende metropool met een dorps karakter. De stad is een bolwerk van hippe foodtrucks, leuke boetiekjes en musea. Portland is bovendien een fietsvriendelijke stad, dus huur vooral een fiets om de mooie omgeving te verkennen.

Ontdek de westkust van Amerika per camper

Wil je de prachtige westkust van Amerika ontdekken? Een camper huren in Portland is dan een slimme en veelzijdige optie. Combineer de western cultuur van Oregon met prachtige natuur in het Crater Lake National Park en Mt. Hood. En dan ben je de staat nog niet eens uit! Oregon is omgeven door prachtige staten als Washington, Idaho en Californië. Je kan er ook voor kiezen de grens naar Canada te passeren met je huurcamper. Dit is geen probleem voor verhuurder Cruise America, zolang je de camper weer inlevert bij een Amerikaanse locatie. Vergeet voor je reis niet om de gratis Cruise America app te downloaden. In de app zie je niet alleen de verhuurlocaties, maar ook de dichtsbijzijnde campings en tankstations.

Verken de rest van Amerika per huurcamper

Wil je meer zien van de Verenigde Staten? Je kunt ook overwegen je huurcamper in te leveren op een andere locatie dan waar je hem hebt opgehaald. Zo kan je een naar je eigen wens uitgestippelde route plannen. Ontdek bijvoorbeeld het noordwesten van Amerika en lever je camper in in Denver. Of rijd langs de kust en lever je camper in in Los Angeles of San Diego. Je kunt ook dwars door Amerika trekken en je camper inleveren in HoustonAtlantaMiami of New York. Inleveren op een andere locatie brengt wel one way kosten met zich mee. Informeer hierover bij ons customer service team. Of vraag een gratis offerte aan en je krijgt de one way kosten overzichtelijk per mail toegestuurd.

Wij gebruiken cookies om je gebruikerservaring te verbeteren. Bezoek je onze website, dan ga je hiermee akkoord. Meer informatie
Melding sluiten
zoek een camper